SEX pocas menstruacie???ziadna pubertacka otazka :)

:(

noo, jaa mam silne kramy...aaj štyri dni, taakže ozaj dosť krvi. niekedy dokonca v noci, ked spím,aa sa prehadzujem alebo tak, taak aj na plachte raano najdeem trošičku...taakže aaj keby som chcela, neeviem si predstaviť, aaby som sa s partnerom milovala...

dendi

Čiže, keď som zobrala posledný blister, tak by som ešte tých 7 dní mala byť chránená, nie??? Inak užívam NOVYNETTE.

kikiriki

Moj partner na to pristupil po tom, ako pocul kamarata stazovat sa ze manzelka mu cituje " nedala kvoli kramom" :) Vraj boooze ttrocha krvi sak je nejaky chlap, neomdlie... :) Po tomto rozhovore s kamaratom mi dal jasne najavo, ze mu je jedno ci mam svoje dni alebo nie... Ja som bola ta ktora bola proti, ale po par pokusoch som zistila ze je to ok. :)

bambullka

caute baby.. ja s mojim priatelom sme to zo zaciatku cez menzes nerobili pretoze on to nikdy neskusal a bal sa tej krvi tak som ho nenutila.. raz sme to vsak nevydrzali a bolo to uplne normalne ako inokedy..iba on mal trosku krvi na penise to je vsetko, odvtedy ked mame na seba chut tak to robime aj cez menzes..ja sa tomu zvycajne vyhybam iba 2 den ked ho mam najsilnejsi.. a baby to co tu pisete s tymi tamponami pocas sexu to je nechutne a urcite aj poriadne nebezpecne..si myslim..

kikiriki

A este by som sa rada vyjadrila k tomu tamponu...tiez sa mi to nezda... A naco? Ved tej krvi naozaj nie je tolko aby bolo potrebne zachytavat ju tamponom...Myslim ze by to nebolo tri krat vzrusujuce ani pre partnera... A krvave obliecky? Baby kolko mate tej krvi? teraz mam normalne pocit ze som narusena alebo co...nikdy som pocas menstruacie nemala krvave obliecky. Maximalne ma partner trocha penis od krvi, ale obliecky prat nemusim :)

kikiriki

Dendi zalezi od toho aku antikoncepciu beries... Myslim ze su dva druhy ale nie som si ista, proste ja mam tu 21 tabletiek potom 7 dni "volna" na kramy a potom 8 den opat tabletka. A som chranena aj pocas tych dni kedy neberiem. Teda aspon to tak pisu v pribalovom letaku :D Milujeme sa s priatelom uz nejake tri roky aj pocas menstruacie a este ma HAK nezradila :) Ale pokial neuzivas HAK mozes otehotniet aj pocas menstruacie. Hlavne ak si este mlade dievca a nemas este ustaleny cyklus. Ale ta pravdepodobnost ze by sa ti toto "podarilo" pravdepodobne bude velmi mala.

dendi

Sedmikraska...no neviem, či ten tampon je vhodné riešenie...ja si tiež neviem predstaviť ako by som si ho ťahala z pošvy...to radšej by som šla do sprchy s priateľom a tam by som sa radšej milovala. Takže hovoríte,že je to celkom príjemné milovať sa počas krámov??? Ešte som to neskúšala, no chcela by som to vyskúšať. A ešte jedna otázka. Môžem pri tom otehotnieť ak neužívam HAK??? Alebo radšej použiť kondóm??? For istota??? Ešte jedna otázka, keď doberiem HAK som chránená tie 2-3 dni, pokiaľ dostanem krámy??? Nemusím sa báť, že otehotniem???

ulina2

ako by reagoval muz?? no ved mu povedz, ze mas menstruaciu a k nie je uplne tupy tak si domysli, ze bude mat krv na penise. Apropo my tiez s priatelom praktizujeme a je to v pohode..ako uz jedna zena /dievca/ pisalo akurat je penis od krvi a trochu okolo tvojej vaginy..inak ziadne zakrvavene obliecky..

annjelik

ahojte zacala som brat antikoncepciu. teraz ju beriem prvy mesiac. menstruaciu som mala asi tri alebo styri dni a to slabu odvtedy mam hnedy vytok, bolia ma prsia a aj trochu podrastli to si vsimol aj priatel, mavam zvlastne chute a teraz posledne dni ma boli podbrusko a mam ho aj dost tvrde a dnes skoro stale a vzdy ked sa s priatelom milujeme tak asi hodinu potom krvacam. mam to z antikoncepcie?