Nová kategorizácia

hybe

:-) ja som zase passive...ktoremu je hned vsetko jasne ze sa to neda...teda ako vravis pesimist....najhorsie je ze uz som si na take ,mozno zle uvazovanie zvykol........nastastie viem dost jasne rozoznat co je cierne a co biele,teda nie vzdy som ten pesimista...tak ako ty nie si stale optimistka...ale snaha sa ceni :-)

adriana

hybe,ved nebud taky pesimista.Ja som zbrkla,vybusna a hovoria mi aj ,,stresmen,, No to je aj syndróm matiek s malými deťmi..Ale snažim sa podľa hesla,,vždy s úsmevom,,Tak nahoď pekný sladký úsmev a určite to bude o.k.

hybe

adriana dik za radu....je to dobry napad....vyskusam,aj ked dopredu viem,ze to nespravy,vidim to blede....ale mozno sa mylim...uvidime no...

adriana

Hybe,ja som z Košíc.Moja diabetologička je fajn lekárka,a chodím k nej už 17 rokov.Ale ona keď nevedela kolko mi môže predpísať papierikov ako tehotnej,tak zdvihla telefón do zdravotnej poisťovne,vypýtala si revízneho lekára a priamo jeho sa opýtala.Tomu tvojmu by som vytlačila tú prílohu zo stránky ministerstva zdravotníctva a žiadala by som ho o ten dodatočný predpis.Nech si zavolá on do poisťovne,veď je to jeho práca.To ma vie vytočiť,tu ľudia bojujú o zlepšenie,a keď sa to aj schváli,tak to lekár lenivý nepredpíše.

hybe

vidis adriana,on sa urobyl hlupy a povedal mi,že o ničom nevie...pravdu povediac ani som ine nečakal od tohto diabetologa...najvyšši čas zdvihnuť kotvy od neho....hej,ešte sestrička zahlasila,že ak chcem viac pružkov,tak musim zajsť do svojej poisťovne a tam im vysvetliť,že čo chcem a ak mi schvalia viac,tak nie je potom problem....klasika vychodneho slovenska....ale zaleži aj od lekarov samozrejme....

adriana

3 BALENIA NA DVA MESIACE!1.7.2008 mi moja diabetologička predpísala 3 krabičky-150 kusov na júl-august.Je to na stránke ministerstva zdravotníctva,alebo skúste si dať do vyhladávača ,,príloha k opatreniu č.OPP0208-12611/2008-OL,,Hybe,tvoj diabetológ by ti mal dať predpis ešte na jedno balenie.75 kusov na mesiac je pre diabetikov,ktorí si pichajú 3 a viac krát denne.

kiki

mne moja diabetologicka napisala sice tri balenia na dva mesiace,ale nebola si tym ista,lebo vraj vo vestniku z ministerstva nebol datum,odkedy to plati...bola som u nej asi prvy jednotkar od zaciatku jula...a v lekarni zas povedali,ze to musi vediet moja doktorka,ci to plati,ci nie...takze kto sa v tom naozaj vyzna???

hybe

neviem ako u vas,ale mne teraz môj diabetolog povedal,že o žiadnej zmene počtu pružkov od 1.VII.2008 nevie a predpisal mi po starom - 100ks/2mes....ma už niekto inu skusenosť ako ja? dik

spišiačik

Ahoj!
adresu som nenapísal úmyselne, aby to niekto nechápal ako reklamu :-))

Tieto zmeny pripisujem množstvu pripomienok, ktoré sme poslali na MZ SR za posledný rok. Ivan z Malaciek, jeho kamaráti a aj naši Spišiaci sme ich poslali pomerne veľa, ak by sa k nám pridali viacerí..., možno by sme sa mohli mať aj lepšie... , len treba bojovať!

adriana

Teraz som bola na stránke ministerstva zdravotníctva,neviem či som to dobre pochopila-deti majú nárok na 100 kusov mesačne papierikov a dospelí liečení inzulínom na 75 kusov?Tak je to od 1.07.2008.No,ak je to tak,to je naozaj pokrok-až neuveritelné.