PROTI BOLESTI____ ???

que

Neviem, či je dobrý nápad užívať bežné lieky proti bolesti na pooperačnú bolesť a ešte k tomu pohybového aparátu. Inak o také veci by sa mal v prvom rade starať konkrétny lekár, veď čo iné by mal robiť ak nie zmierňovať bolesť. Inak by som sa možno spýtala v lekárni. Hm a pozor na to, tam ti občas predajú aj tvoju vlastnú babku. Veľa šťastia. Inak na záver ešte malý trik, ak by ste sa nakoniec predsa len uchýlili k niečomu čo obsahuje ibuprofenum "Ibalgin a pod." alebo paracetamolum "Panadol a spol.", tak obidve tieto vecičky sa môžu brať každé štyri hodiny (zvyčajne). Ale ak to urobíš tak, že si dáš P a o dve hoďky I a o dve zase P a o dve I, je to ok, mne to poradil môj MUDr. Doc. farmaceut, čiže by to malo byť overené. Good Luck.

gina30

No tak prve dni by mala rozhodne dostavat injekcie napr. Tramal nieco silne( a to sa vacsinou predpisuje) mimo predpisu mne na silnu bolest pomohol Panadol ultra rapid ktory je zmes kofeinu kodeinu a paracetamolu(ten je bez predpisu)

dh

ide o moju sestru,dnes ju operovali, a je to vraj nenormalna bolest, cele koleno jej ece krvaca a pod... lieky jej ziadne nedali len injekciu (ktovie aku) - ale vraj aj tak nepomohla... mama chce pre nu ibuprofen - ale podla mna tiez nezaberie....

que

Nič ti nepredpísali? Lebo tvoja pečeň a obličky sa už teraz trasú od strachu. Nie, nechcem poučovať, bolesť je humus. Hlavne neber acilpirín a rôzne iné zázraky s kyselnou acetylsalicylovou. Iba ak podľa predpisu. No neviem, napíš čo berieš teraz.