nadych-ZUFALSTVO!!

Príspevok v téme: nadych-ZUFALSTVO!!
kajja

Dobry den prajem . Chcela by som poprosiť niekoho o radu pretože ani jeden lekar mi nevedel pomôcť a dať vysvetlenie na môj problema to som absolvovala množsvo vyšetrení :((...Jedna sa o to že mam problem s nadychom podotykam nie s vydychom ako je to u astmy ale ja mam pocit ako by som sa nevedela poriadne z hlboka nadychnuť a a je to hrozne nepriemne!!A nie je to zaležitosť trvajuca chvíľu ale ja to mam už dva roky a som už z toho totalne zdeprimovana a unavena...Tymto chcem poprosiť každeho kto by vedel k tomuto problemu niečo povedať alebo poradiť resp. podeliť sa o skusenosť aby sem prispel...Vopred strašne moc dakujem!!!!!

kajja

ešte raz dakujem každemu....ja som premyšľala nad tou psychikou len som sa nedopracovala k ničomu čo by ma trapilo ....chvala bohu nežijem stresovo takže neviem čo by to mohlo vyvolavať ...silno ma zaujal pohľad na vec ohľadne tetanie...sidce nemam krče ale bolesti chrbta hlavne krížova oblasť je taktiež mojím problemom...mohlo by to byť nedostatkom vapnika a stuhnute svalstvo horčíka ...čiže idem doplnať dane minerali a aj tie bečka skusím ...sidce som brala aj doteraz ale len multi zaležitosti a tam je to zastupenie asi minimalne ...

aviola

podobny problem som mala v minulosti, trval par mesiacov. nemohla som sa nadychnut a ked aj ano, zdalo sa mi za len trochu a tazko to islo.
Nebola som s tym nikde, ale podla mna to je psych. zalezitost, mozno dlhodoby stres, ktory sa takto prejavi.
ja mam stresov nad mieru a ked uz si myslim, ze to ide do krajnosti, kupim si vitamin B6 piridoxin a po kratkom case sa citim dobre, ako keby bez problemov...totoiz tento B je na nervy. mam to od lekara.
skus napr. aj tento vitamin.
Psychika je hnusna vec, ak mate napr. problemy s pleciami a hornou castou chrbtive, stuhnute svaly a pod. Je to stres, ktory mohol byt aj 3 mesiace predtym. mam to na sebe doslova overene.

avag

aj ja mávam takýto problém. Stačí mi trochu stresu a už je to tu. Pomáhajú mi lieky od psychiatričky. Úzkostná porucha

ethel

podla toho čo si napísala si aj ja myslím,že nebude problém s plúcami,skôr ako napísala titina bude to psychika.Možno by pomohlo pospomínať si od kedy to presne začalo,či sa ti v tom období niečo nedialo,starosti,stresy,....skús porozmýšlať.Vieš ako prebieha spirometria,takže vieš aj to,že sa tam vydychuje a keby bol ten výdych slabší tak to počítač zachití.Preto si myslím,že ide len o tvoj pocit nemožnosti sa nadýchnuť.Fajčíš?

kajja

ano aj na alergologii som bola a spirometria dopadla vyborne dokonca aj bronchoskopia bola vykonaná -taktiež bez patol. nálezu:::

catherin

Kajja skus si dat magnezium 2xdenne, pomaha pri predrazdeni(aj ked ty si nemusis pripadat predrazdena-ja som tiez netusila ze mam problem, povodne som sla pre bolest hlavy) a uvidis. Neuskodi a mozno ti pomoze!

kajja

dakujem za prispevky..a na neurologii som už bola a vraj všetko ok:((...ale to mi povedali všade ...doktorom už neverím!...

catherin

Titina to je presne to o com som pisala. Uzivala som magnezium dlhodobo a preslo to. Kajja rozhodne navstiv neurologa odosle ta na nenarocne vysetrenie eeg a budes v poriadku. Uvidis!