KREMIKY:)

Príspevok v téme: KREMIKY:)
sasenka

Helou tak mam dve otazky za A potrebovala by som poznat nejaky dobry krem najlepsi aj znackovy nech mu doverujem pred a po solarku..ale nepotrebujem tie bronzery co ta rychlo opalia hlavne na pokozku nech je hydratovana a dalej mam otazku na normlany denny krem neviem aky mam pouzivat bola som u kozmetickiek ale tie tak nic nepomozu:) mam troska cervensiu plet myslim,ze zmiesena pretoze niekde je mastnesia niekde je suchsia potomn mam take male bodky na cele tak potrebujem nieoc na citlivu plet mate niekto dobru skusenost s nejakym kvalitnejsim kremom??

mirka 23

Ja ti odporúčam radšej prírodnú kozmetiku. Chemická ti môže zničiť pleť. Ja používam Zepter, je to prírodná Švajčiarská kozmetika. Je super.

sasenka

:)no ja by som velmi rada,problem je ze som v irsku,aspon na tri mesiace a potrebujem si tu nejaky krem kupit alebo nieco:)a tiez chcem byt opalena a tu tak slneicko nesvieti takze musim aj do solarka ale nechcem mat potom vysysene plet preto prosim o pomoc:)

domcaa

a skosila si kozmetiku Mary Kay? ja ti ju mozem odporucit, je vynikajuca, je to americka kozmetika a ak by si mala zaujem tak ta rada pozvem aj na osobne kozmeticke poradenstvo, kde sa cloveku individualne venujeme, predstavime jej kozmetiku, ktoru si sama moze vyskusat a sama uvidi, ci jej robi dobre alebo nie... ak si z KE a ak by si mala zaujem sa aspon co to blizsie sa dozvediet, tak sa kludne ozvi, napis sem a nejak by sme sa uz mohli skontaktovat. PS: aj keby si nebola z KE, dalo by sa s tam nieco mozno spravit... :-)))