pery

bobika.

Murjank, ona je veľmi milá, to je super, že si vieš povedať aké pery ti stačia, i keď ten opuch to dosť skresľuje, tak za to tie odstupy. Ja sa ešte tiež k nej chystám ale teraz čakám bábo, tak sa nedá:)Priprav sa na nejaké tie modrinky a ne daj si to robiť bez toho aby ti to umrtvila, lebo aj to som na začiatku absolvovala a myslela som, že umriem.

bobika.

Murjank, ja som si dala pery zvačšovať aquamidom v BB u Mudr.Valkyovej. Mne to robila asi na 4x s odstupom cca 3-4 mesiace. Spolu ma to stálo zhruba 30tis.

bobika.

aj ja som videla kočku so zvačšenýi perami chirurgicky a je to neprirodzené. Ja mám zvačšené Auqamidom a som spokojná.

rybicka

v roku 2001 sme kupovali byt. v jeden den sme mali stretnutie s realitnou agentkou v bratislave bola to mlada, blondava baba, nieco vyse 20 rokov. ale ked sme k nej s muzom podisli blizsie, mali sme co robit, aby sme nevyprskli. urcite mala cerstvo napichane pery, vtedy asi kyselinou hyalurovou, lebo tuk sa este nerobil. ale bolo to nieco otrasne!!! naozaj ako kacer donald. neviem, ako mohla v takom stave vobec vyjst von, nieto este robit v realitke. nikdy na ten pohlad nezabudnem a je to pre mna odstrasujuci priklad, ktory mi bude urcinkovat az do smrti.

murjank

aquamid a telesny tuk sa da tiez aje totrvale..teda urcite niekolko rokov...desat,mozno viac..tuk sa postupne ale fakt pomalicky vstrebava..kyselina hyaluronova je na kratucko..pol roka akoniec..to som uz mala aplikovane dva krat..zbytocne vyhodene peniaze..