Zneužíva rodinné prídavky!

Príspevok v téme: Zneužíva rodinné prídavky!
esteneviem123456

Moja matka mi nechce kúpiť jedlo, lebo sa jej nepáči môj účes. Nechce mi dať naň peniaze, lebo sa jej nepáči môj účes. Nechce mi kúpiť, ani dať peniaze na vitamíny (ovocie,...), lebo sa jej nepáči môj účes. Keď si od nej pýtam rodinné prídavky, ktoré NA MŇA dostáva, hučí po mne. Čo mám spraviť? Som chorá, je mi zle a ona mi nechce behnúť (ANI DAŤ PENIAZE) po jedlo a ovocie.

njm

Skoro kazdy mlady clovek, kt. sa citi byt dospely, chce mat len prava...asi preto chces, co ti patri...a povinnosti idu ruka s rukavom s pravami!
Nechci mi tvrdit, ze nic nejes, to by uz pediatricka davno riesila.Vypytaj si pridavky a sama si chod kupit, co potrebujes a mame ukaz blocky!Aby videla, ze je to len na to ovocie, kt. tak potrebujes!Na ostatne si chod zarobit ako brigadnicka..je dost prilezitosti.Nielen brat od rodicov a ruky nastavovat, ale aj daco sama urobit..lenivost a pasivitu neznasam.Kazdy len pyta daj a nic pre to nespravi!
A co to mas za uces?Myslim si, ze je za tym aj nieco ine, nie si tak trocha vzpurna a tvrdohlava a leniva a papulnata?Zamysli sa!

súhlasím

správne ! Pýtajte si od rodičov rodinné prídavky! Nech vám ich dajú ale potom aj
vy prispievajte na bývanie,stravu.Oblečenie si plaťte zo svojho vrecka. Nepáči sa vám doma? Musíte znášať ich prítomnosť,niekedy až prehnanú starostlivosť? Odsťahujte sa ! Z domu si však zoberte iba to,čo ste si kúpili za vlastné peniaze.

:)

Keď si od nej pýtam rodinné prídavky, ktoré NA MŇA dostáva===no to som si ja v zivote od rodicou nepytala.pravdupovediac ma to nikdy ani nenapadlo.ale puberta je svina...

waaaaaw

monitaaa vsak mhola by niede inde na internete v skole mozno alebo ja neviem preco by toto musela byt rozpravocka????odpis pls