skusenosti s antikoncepciou triguilar pls

Synesthesia

No ja akurat zacinam brat Triquilar,dnes som mala akurat druhu tabletku som zvedava co sa z toho vyludi,zatial som nezbadala nic nepriaznive,mozno neskor.Mam zatial len na mesiac keby bolo zle tak to vysadim.Predtym som mala Belaru...bola ok len som z nej prestala mat chut do jedla a mala som priserne zmeny nalad.Mne treba pribrat a ako som citala tuna aj inde o Triquilare vraj sa z neho relativne dost pribera.Tak som zvedava co to spravi so mnou,ale jako nenahnevala by som sa pre par kilov navyse..

trikvilarica

ja som ju brala asi rok, uplne bez problemov. len rozmyslam, ci som nebola trochu na nervy ale to bolo asi z vtedajsieho priatela. skonila som s nou ked aj s ním :DD

marrrika

No ja som ho začala brať ako novu antikoncepciu a špinila som cely cyklus hnede vytoky až krv celu menštruaciu mne vobec nesadala a mastneli mi hrozne vlasy. Teraz mam yadine a je super len smola je hrozne draha.

lulina21

Bola to moja prvá,ale žial aj posledná antikoncepcia!!!
Brala som ich keď som mala okolo 16-17,a po každom sexuálnom styku som ostala ležať s pokrčenými kolenami na zemi a myslela som že volám sanitku,velmi som sa zlakla a keď sa tieto bolesti stávali častejšími,zašla som za gynekológom a vyskúšala som mercilon,beriem ho už 4 roky a problémy úplne vymizli,ale myslím že záleží aj od toho ako ich tvoje telo asi prijme,napr.mamina s triguilarom problém vôbec nemá..A mávala som dlhé husté vlasy,teraz sú síce dlhé ale redšie,ale to je myslím z každej HAK..

amulet3

pouzivam Trigular uz asi 3 roky a som s nim spokojna. predtym som vyskusala kopec roznych antik a prejavovali sa na mne asi uplne vsetky neziaduce ucinky takychto tabliet. Mozno tym ze je trigular trojfazovy tak ho znasam dobre. lepsie mi travi a teda jedavam ovela viac ako predtym. navyse som schudla a o cislo sa mi zvecsili prsia. navyse nestoji vela. takze ja ho mozem len odporucit.

sonta

cawte baby, ja som zacala uzivat prve tablo antikoncepcie TRIKULAR (chybaju mi este 4 tabletky do pauzy) vobec som nepribrala, na 100% mi upravyla s a plet a hlavne kamoska co ho zacala uzivat, tak jej narastly prsia do pol roka, sesternici po druhom table a mne po 7 dnoch!!! prsia sa zvacsili o MNOHO!!!! spravyli sa mi aj strie z toho ako rychlo narastli ,ale su vemi citlive na dotyk a ani spat uz nemozem na bruchu...akurat mam taky mensi problem ,ze prava je vacsia od lavej o 2 cisla....ale dufam ze tu pravu dobehne heh... takze ak sa neviete rozhodnut tak odporucam prave rikular...je na tri mesiace a financn je normalna takze neni ocom...

diva

ahoj Beata mne triqular vobec nevyhovoval.Celkove som sa zle citila(nafuknuta)a myslim že to preto že je to asi najlacnejsia HAK,kt.ti doktor 1x predpise.Su 3fazove a to mi nevyhovovalo.Teraz mam jednofazove(v každej tabl.je rovnaky obsah hormonov)a je mi fajn.Citim sa velmi dobre dokonca som schudla a aj menzes mam slaby a nebolestivy.Ale každemu vyhovuje uplne niečo ine.Treba skusit

ivka82

okamzite to vysad. Je to svinstvo. Ja som to brala pol roka a pribrala som 15 kilov a taj som si znicila organizmus az hroza.

LuSyLa

no ja ju beriem neziaduce ucinku zidne ale ked som bola na odber krvi tak mi povedala doktorka ze mam zle pecenove vysledky vraj to moze byt antikoncepciou,inak by som mala pecev poriadku lebo ja nepijem a ine tabletky ani neberiem.