tehotenstvo a plet ako v puberte

Príspevok v téme: tehotenstvo a plet ako v puberte
zuziacik24

Dobry den, chcem sa spytat ci som jedina alebo ci sa to stalo aj vam, ale ako som otehotnela tak sa mi spravilo na tvari a dekolne strasne skarede zapalene akne, ako v najvacsej puberte, respektive ani v puberte som nebola taka hnusne vyhadzana. Nic mi na to nepomaha, tvar ma boli aj ked sa smejem, a ja sa ani neviem tesit z tohoto krasneho obdobia ked si stale pripadam taka skareda. Neviete nejake recepty co na to zabere, ci nieco nejest alebo prave jest?..som v 12tt a stale sa to zhorsuje ak to takto pojde dalej tak mi ostanu len jazvy a nie tvar. A navyse a to je na tom najhorsie idem sa v juli vydavat, a budem takato skareda nevesta..a to som pred tym mala krasnu plet bez jedinej vyrazticky :-(((((

zuziacik24

Ahoj, dakujem...veru uz je po svadbe. Kozmeticka robila co mohla a ako tak sa to podarilo make upom pozakryvat..vravim si ze hlavne ze je babatko v poriadku. Bola som uz aj u koznej lekarky tak mi predpisala rozne masticky. Trosku sa to zlepsilo..dufam ze to ostane aspon tak ako teraz a nebude sa to zhorsdovat dalej...zelam pekny den

julia111

Ahoj...
no moja svagrova cakala dievca mala dokonalu plet,aj vlasy aj nechty.Takze je to individualne.Kazde tehotenstvo je individualne a kazda zena to preziva inak. :)
Zuziacik, asi uz mas po svadbe,tazke prajem vsetko dobre :)...a na tie vyrazky exustuje kozmetika, ktoru si mozes kupit v lekarni na poroblematicku plet v tehotenstve.
Prajem vela stastia a uzi si to krasne obdobie.

madem

no presne to aj mna napadlo. Vraj ked zena caka chlapceka, tak jej to ubera na krase a ked dievcatko, tak opeknie. Neviem ci to je pravda,ale moja svagrina je tehotna a fakt opeknela a vsetci tipujeme chlapceka. Vies mas telo plne hormonov, casom sa to zlepsi, pripadne sa spytaj gynekologa.

sfafa

Vieš čo.. s týmto som sa už stretla velakrát. Väčinou mali takéto problémy ženy, ktoré čakali dievčatko. Hovorieva sa, že dievčatká berú mamám krásu a fakt to platí. Kamošky, čo mali chlapčekov...presný opak. krajšia pleť, kvalitnejšie a krajšie vlasy, pevné nehty...a to nielen počas tehotenstva, ale aj po. Hormony su sviňa no..