nikdy orgazmus

Príspevok v téme: nikdy orgazmus
lilusss

uz niekolko rokov si to robim sama, mala som dvoch priatelov, s jednym bol len petting s druhym aj sex... no nikdy som nemala orgazmus,ani sama sa neviem spravit...priatel to vie prstami uuuplne najlepsie , ale nikdy nie az na vrchol :( priatelky s tym nemaju problem...ja by som to taak chcela aspon raz....je mozne aby niaka yena nedostala v zivote orgazmus?

foxia

www.zonaona.sk tam si najdi cvicenia ktore treba cvicit a secko dojde casom :) mna zas priatel nevedel ziaden spravit a zrazu prisiel jeden a uff :)

ich

niektore zeny dosiahnu prvy orgazmus az po 30, niektore aj nikdy...
Napr. somno ta sprcha ani nepohne, netusim preco a netusim ako to mozu mat baby tak radi...to ze sa ani sama nespravis je ale cudne...mozno to mas len v hlave...skusila si mat niekdy sex podnapita alebo pod vplivom? mozno ti to pomoze...

hhh

ja mam pre teba riesenie..ked budes v sprche tak skus nasmerovat klitoris pod prud tecucej vody..na 100% by to malo byt pre teba prijemne...drzim palce..potom daj vediet ..zaujima ma to :D ako u mna to stale funguje..

lilusss

baby a mate to niektore tak ako ja, ze aj ked sa robite same tak sa nespravite? proste je to prijemne ale ziaden velky vrchol...

nicoleta

a koľko máš rokov.. vieš tvoje telo sa na to pripravuje asi ešte len... aj keď ty si myslíš že si vyvynutá tak telo nemusí byť ja som dosiahla org. až po pol roku žitia sexualneho.. života.... len na to nemysli a raz to príde..