Kamarát = piko?

Príspevok v téme: Kamarát = piko?
citronik

Ahojte. Nedávno som sa dozvedela, že kamarat šnupe piko. Údajne to robí už dlho, ale vždy len tak raz za čas a po troškach. Ale tak to vždy začína..Neviem čo mam robiť..Zatial sa robím, že nič neviem. Som z toho nanič...Jak mu to mam vysvetliť, aby sa na to vykašlal bez toho, aby sa mi nesmial, že stresujem aelbo tak... :(

macka_

ja poznám uplne veľa ludi čo šnupú piko... ale aj rozne ine drogy a zaleži na tom kolko má rokov... podla mna mu postupne začne dochádzať že proste brať drogy je nanič :D :)

rober

Mam na prodej recept a presny postup vyroby pika natoceny na usb udela to i zatacetnik amater na poprvy.kdyz je zajem tak robert23456@azet.sk

citronik

No neviem..asi si ho proste zavolam a spýtam sa ho, či mu šibe..Inakšie slova na to nenachadzam. Neznašam ludí, čo fúkajú alebo si nebodaj aj pichajú nejaké sračky...Ale je to kamoš..

barbinka

však vyzerať nemusí. nie si s ním nonstop. vieš ja som bola tiež takto naivná. keď mu budeš o tom hovoriť, bude nervózny a aj tak ti nepovie pravdu.

frontman

ved sa s nim o tom porozpravaj, v com je problem?
ale necakaj, ze on s tym hned prestane, ked to robi, tak na to asi ma dovod.

a mozno ho to prestane bavit aj sameho, co ty vies, ako to je naozaj?

citronik

On nevizerá, že by bol ešte závyslí proste. Teraz to nemal už dva mesiace, čo teda mám zistené. Takže by sa s tým dalo ešte niečo robiť...Ale tým, že bude mať pocit, že teda ešte nieje závyslý, tak si určite bude myslieť, že je nad vecou a nemam sa čoho báť. Mám už o tom čosi naštudované..Hladám nejakú spravnu príležitosť, kedy mu niečo na to povedať,len neivem, ako začať :(

barbinka

Lenže ty nestresuješ. Pervitín vyvoláva silnú eufóriu a psychickú závislosť. Človek stráca záujem o veci a vzťahy mimo drogy, dávky sa budú postupne zvyšovať.
Chodila som raz s jedným chalanom, čo užíval pervitín, no zistila som to až po pol roku. Títo ľudia, keď si dajú svoju dávku, tak sú hyperaktívni a potrebujú stále robiť nejakú činnosť, ale keď sú na dojazde, tak bývajú agresívni. preto si dávaj na neho pozor. mne dosť ubližoval, nemohla som sa s ním rozísť, bolo to naozaj utrpenie. odišla som na nejakú dobu do Anglicka, až to pomohlo.
len tak sa z toho nedostane, musel by ísť na liečenie.