Depilacia cukrovou pastou

husky 12

No ja som to tiež chcela vyskúšať ale nevyšlo mi to,presne bola príliš riedka anedalo sa nič naniesť tak som radšej použila tieto pásiky a mám po probléme-odkaz odstránený-

Vicckyy

Ahojte, rada by som vas poziadala o nejaku radu lebo neviem co mam robit. Vcera som prvy krat skusala varit cukrovu pastu na depilaciu a dopadlo to tak ze je strasne riedka a vobec nezhustla a neda sa s nou depilovat. Neviem kde som urobila chybu isla som presne podla receptu. Chcem to vyskusat este raz tak ci nemate nejaky overeny recept . Dakujeem

Mia Mona

Ahojte

Ekusik, chcem sa spytat, nahodou si to neskusala nad hornu peru? alebo niekto, ak mate problem ako ja? neviem, ako to potom vytrhnat, ked je to horsie dostupne miesto a noha sa samozrejme lepsie depiluje proti smeru rastu chlpkov ako horna pera a neviem, ako to osetrit. Dakujem :)

wikira

Ja som si včera prvý krát robila doma depiláciu cukrovou pastou doma vyrobenú - 500g cukru + 50 ml citrónovej šťavy + 50 ml vody - variť 5 minút. Je to super nad moje očakávania - menej bolesti a dobre to depiluje, akurát je problém odhadnúť kedy sa môže začať, lebo zo začiatku je to horúce, ale keď to bolo už príliš vychladnuté, tak to nechcelo dobre vydepilovať chlpy... takže treba, aby sa to natieralo dosť teplé, ale znesiteľné... vtedy to perfektne vytrhlo chlpy. Minule som si dala voskom vydepilovať podpazušie a bolelo ma ešte 3 týždne - akoby chĺpky čo mi rástli... teraz na druhý deň už necítim nič, takže odporúčam každému vyskúšať. A je to aj lacná alternatíva :-)

Dru

No ja som to doma varila 2x a ani raz mi to nevyslo, robila som to podla receptu na sashe.sk pasta bola fajn ale nic mi to nedepilovalo ani chlpok..

Januš

Ja som si pred chvíľou uvarila a olej do toho nejde. Našla som väčšinou recept: 2 hrnčeky cukru, štvrť hrnčeka citrónovej šťavy a štvrť hrnčeka vody. trvalo to tak 15 min. max 20. Ja som dala 13 lyžíc cukru, 3 lyžice citrónovej šťavy a 3 lyžice vody. Ono to najprv vyzerá, že to bude dlho trvať a potom to náhle zhnedne. Má to mať farbu svetlého medu. Potom to len zlejete do nejakej plastovej krabičky a necháte vychladnúť :)

andreaduci

V Bratislave poznam jeden super salonik s kozmetickou Evcickou,robi depilacie cukrovou pastou a je naozaj super nielen depilacia ale aj Evicka..:-) robi aj brazilsku ..ja platim za predkolenie,podpazusie a brazilsku cez 40-eciek.
Rozhodne odporucam,pridavam link
www.zoznam.sk

Pekny vecer