Nádor na mozgu?

Príspevok v téme: Nádor na mozgu?
angel_a

Ahoj,mam jeden problém.Už vyše mesiaca ,môže to byť aj viac,som si na čele nahmatala hrčku nie je navonok viditeľná ale keď si chytím čelo a začnem po ňom krúžiť cítim ju.A dosť často má aj hlava bolieva cítim v nej akýsi tlak.Nemôžem mať náhodou nádor na mozgu?Napíšte mi aj iné príznaky lebo sa tým trápim a kvôli tomu ani nespím mám iba 15 rokov...

maciatko734

matusov123 Ahoj ano ešte zijem chvalabohu, nebolo to nic vazne ziadny nador takze som velmi rada, a este raz dakujem ;)

matusov123ja

Tak maciatko zijes este xD ? prepac ale len sa pytam ci to mas nador a ci nie .. bo vies som rad si som ti pomohol ale dobre uz lepsie ?

maciatko734

matusov123 ďakujem aspon trocha si ma upokojil, u nás v roidne nemal nikto nádor a keď som bola u doktorky, ktorá stojí naozaj za.málo, povedala, že to je len brušna chrípka mám veľa piť, ale neverím jej. Začalo to z ničoho nič a nahnalo mi to strach....
Jožinko Stále uživám vitamín C, ale stále je to to isté a aeviem prečo to začalo....

matusov123

maciatko734 ja mam tie isté príznaky ale nádorom to nemusí byť.... mas to na 99% že nie a 1% že maš nádor... podľa mna to nadorom neni mam uplne tie iste priznaky a mam ich uz 2 mesiace takze keby to bol nador tak kto vie ci by som uz nebol v hrobe hlavne sa neboj .. casom to prejde poviem ti mne to vstavanie preslo ... 1 tyzden som bol malatny nevyspaty s bolestami hlavy.. ta malatnost presla.. hlava ma este boli ale od takej 15hodiny ako na cas a niekedy vobec ma neboli ... ak sa ti chce odpadnut mozno nieco mas ale neboj sa nemusi to byt nador spravi sa to casom .... akoze malatny som byval odpadaval som daly ma na 3 dni do nemocnice tam mi nic nezistili a urobili mi vysetrenia noo tak sa neboj to prejde

maciatko734

Ahojte, mna asi pre 4 dňami chytila strašna bolesť hlavy a pretrváva dodnes, som malatná, vedľa sa urdžím na nohách bolí ma srdce ťažko sa mi dýcha a keď sa zobúdzam spím normálne 7 až 8 hodín som stále malatná akoby nevyspatá, mojej spolužiačky mama mala rovnaké priznkay a mala nádor na mozgu včas jej ho našli, ja mám strach, neviem čo robiť, neviete pradiť?

slniečko_xxl

daan:

. Okamžite ukončiť chemicko-ožarovacio-chirurgickú ličbu.
2. Prejsť na zdravé jedlo, bez cukru! Vylúčiť živočíšne bielkoviny (mlieko, mäso...), jesť rastlinnú stravu vrátane strukovín, robiť si šťavy z rozmixovanej zeleniny, jesť cesna, dopĺňať vysoké dávky vitamínov, okrem A, D a B6 ktorými sa možno predávkovať.
3. Lieky:
Ucinna davka vitaminu B17 na liečenie rakoviny pre 80 kg človeka je v tabletkovej forme 5 gramov, alebo 400 mg injekčne, denne.
Vitamín C treba dávkovať až po hranicu hnačky, dosť sa to líši u každého pacienta a mení sa to aj v priebeho dňa.
Graviola blokuje prísun ATP do nádorových buniek ktoré sú vybavená bunkovou punpou na odstraňovanie B17.
Beta glukan 1,3/1,6 D – silne podporuje imunitný systém. Podáva sa v kapsulách. Aktivuje makrofágy už po 72 hodinách po začiatku užívania.
Enzými rozpúšťajú hrubú bunkovú stenu rakovinových buniek, ktorými sa maskujú pred imunitným systémom.

daan

Caute,

chcem sa opytat ci mate niekto skusenosti s liecbou s B17 alebo s vitaminom C? Viete mi niekto poslat najidalnejsie davkovanie ci uz b17 alebo vitaminu C. Mojmo otcovi (vcera 59 rokov)diagnostikovali po kolapse na jesen 2009 neoperovatelny nador na mozgu. Podla CT a MR glioblastom multiforme, ale biopsia skor ukazuje na Low grade. Otec mal v novembri radioterapiu, a potom chemoterapiu. Bol na tom celkom dobre. Akurat do posledneho chema sa otcov stav zhorsuje. Asi mesiac dostava 500mg B17 2tabl 3xdenne po jedle a enzim 1tabl 3x denne.
Od vcera sme zacali ockovi podavat namiesto tabletiek inekcie B17 2ampulky 1x denne a enzim rovnako. Tak dufam a verim ze mu to pomoze. Ocko teraz uz v podstate ani nevie chodit, jedine s velkymi problemami ked ho drzime a ide snim. Nohy ho nechcu posluchat. A je z toho vsetkeho velmi deprimovany, zklesly a smutny. A co je horsie sa mi zda ze ako keby ani neveril ze sa vylieci. Aj ked my sa mu snazime robit naladu a povzbuzovat ho.

Prosim mate niekto skusenost s nadorom na mozgu?

Prosim vas o radu. Existuje v SR alebo CZ alebo Rakusku klinika kde liecia rakovinu tymito metodami?

PROSIM O RADU, MOZETE MI ODPOVEDAT PRIAMO NA inmode@inmode.sk

dakujem, DAAN

veronika

Ahoj! Strasne ma bolieva hlava stale cely den a je to uz na nevydrzanie!!! Zacalo sa to vtedy, ked som odpadla a odvtedy ma stale bolieva hlava!! Bojim sa, ze mam nador na mozgu, lebo moja babka ho mala tiez..inak by som sa tym ani nezaoberala!! Prosim rychlo mi odpis!!