"neme"navstevy psychologicky

joni_

to je v pohode :) nic sa neboj, aj ja mam velke problemy hovorit co citim. Psycholog mi dal na seba mail, a casto ked sme v rozhovore narazili na nieco o com som nedokazala hovorit, povzbudil ma ze to nevadi, hlavne ze mam odvahu vobec k nemu prist a o rozhovor sa pokusit a to co niede povedat aby som mu napisala do mailu. Takto fungujeme uz asi druhy rok, nieco predebatujeme a nieco mu pisem v mailoch. Hlavne sa nevdzdavaj :))

nikto

je to uplne v poriadku su na to zvyknute a uricte sa aj potesi ze aspon takouto cestou bude nieco viac vediet a viac sa bduete moct posunut
drzim palce

Chilli

Tak baby,ja som na tom presne tak isto.Akurát dnes som rozmýšlala o tom,či nevzdám aj ja tie návštevy u psychológa,ale skúsim ešte vydržať.A ponajhoršom si skúsim nájsť niekoho iného.Ja tiež neviem vyjadrovať to,čo cítim a čo chcem naozaj povedať,tak to nedokážem.Tiež sem tam napíšem list s mojimi citovými výlevmi a je to fayn.Lebo psychológovia nevedia čítať myšlienky a je dobré,keď sa môžu o niečo oprieť.

sarah

je to skvelu napad a skoda ze nenapadol aj mna.chodila som k psychologicke tiez kvoli ppp a depkam a vecsinou som len mlcala,obcas odpovedala na jej otazku,nevedela vyjadrit svoje pocity nahlas..vzdala som to a uz tam nechodim a moje problemy sa nevyriesili,mam pocit ze je to este horsie,pretoze som sa chcela zabit,proste ma uz nebavi zit,nemam zmysel zivota.no chcela som tym len povedat ze ti strasne drzim palce.

aaaaaaaaaach

dakujem deee
ale myslis,ze ma nevysmeje?alebo nie vysmech to nie,,ona je velmi dobra,ale prsote,ci to nebude blbe,lebo v liste,su dost take veci....spominam tam samovrazebne myslienky a tak..
ze ci to nieje blbe,v takom pripade

deeee

Vyborny napad, fakt....takto s tym aspon budete vediet pracovat a skusite prist na to, preco o tom nevies hovorit. Do toho....drzim palce