ZILETKAAAAA

rockerka25

nie!!!!! nemôžeš umrieť!!!! ja som sa pokúsila o samovraždu a bolo to hrozné, nechcei to zažiť!!! ked zomrieš sa predsa nič nevyrieši a ak veríš v Boha tak iste vieš že samovražda je smrtelný hriech!!!!!! ved život je krásny, vieš kolko ľudí tu ešte stretneš???? a budú ťa mať radi??? život je krásny!!!!

šero

Pre aaaaaaa. preco chces zomriet? Ty zomries a problem pre ktory zomries sa nevyriesi. Povedz si: nech si zivot beru hlupaci. Ty love nepotrebujes. A pre peniaze,kus papiera ktory mozes jednoducho roztrhat si chces zobrat zivot?........ Pocuvaj ale ty si nejaky puk. Ved ked mas pristup na internet urcite mas pristup aj do obchodu. Ked mas aj dobry zrak tak lahko najdes cenu ziletiek. Tak bez do p..

???

brrrrrrr, to kto bol tak hlupy ze este aj poradil aku ziletku
skor ako ju pojdes kupit, napis preco chces zomriet, to musi byt ozaj vazna vec, ked za nu chces platit najcennejsim co mas - zivotom
ja myslim ze nic nie je tak hrozne aby sa este nedala hladat nejaka moznost, aspom to skus

dovod

samozrejme, kazdy ma pravo nalozit zo svojim zivotom ako sa rozhodne, ma to len jeden hacik. ak chces dobrovolne tento zivot ukoncit, musis mat na to dovod. lebo na druhom svete sa ta vzdy spytaju prave tuto otazku: aky bol dovod? ak neodpovies dostatocne presvedcivo, tak je to potom pruser. takze predtym ako kupis ziletku odpovedz si na tuto otazku. skus sa s nami poradit a uved nam tvoj dovod. viac hlav viac vie.

aaaaaaaa

ach jaj
JA SI NEROBIM SRANDU!!ALE CHCEM ZOMERIET..NA POKECI MI PORADILI ABY SOM SI KUPILA NOVU ZILETKU OSTRU,LEBO MOJA UZ MOZE BYT TUPA..

hmmmmmm

tak ja som to myslela ako zart :) inak neviem, ci kupis ziletku len 1, byvaju zvatsa balene po viac kusov ... tych 20 korun ti snad bude stacit ... ja som si napr. ziletku v skole potiahla :))