FITKO

dusicka

Felisity11, poradim ti osobneho trenera, ja chodim do Ruzinova tam je take nove fitko, je fain nove stroje aj ludia prijemni. Tiez som potrebovala motivaciu a tak som uz 2x bola s trenerom a fakt to zabera, ked cvici s tebou tak ta to zenie dopredu. Takze len to skus a neboj sa :)

biasa

gizella: chod na vysetrenie stitnej zlazy...pokial sa zdravo stravujes a hybes neexistuje aby si nezhodila z tolkych kil...

mirka 23

Frontman, tvoja žena nepriberá z antikoncepcie. Teraz sú tie tabletky slabé, tak ako písala Barbinka. Keď sa tvoja žena dobre stravuje a športuje, tak nie je možné aby pribrala.
Ja som z HAK schudla, ale to preto, lebo som nejedla. A po vysadení HAK som pribrala a to zase preto, že som málo športovala a jedla. Takže to nie je tak, že berieš HAK, nič neješ a priberáš (z vody).

barbinka

tak ja som brala antikoncepciu ešte aj pred šiestimi rokmi, volala sa cilest. bola lacná a z nej som pribrala 5 kg. tú som vysadila asi po pol roku. a teraz beriem antikoncepciu yadine asi rok aj tri mesiace (jedna z najdrahších) a ešte som aj tých 5kg schudla, ale to je všetko aj iným stravovaním a tým, že som chcela schudnúť, aj keď som to až tak nepotrebovala. ale pre svoj dobrý pocit.

frontman

barbinka, toto iste jej hovoril aj lekar. samozrejme, ze ich menila.

ale podla mna (aj podla nej) je to len marketingovy tah, tie reci o tom, ako treba najst tu najvhodnejsiu, ake su teraz uz moderne nizkohormonalne tabletky, z ktorych sa nepribera, a ze treba najst tu, co sadne.

pricom je zrejmy fakt, ze dost zien z toho proste pribera. zas nehovorim ze vsetky.