Dovolenka v Tunise

Príspevok v téme: Dovolenka v Tunise
zuzka*

Chystame sa v auguste na dovolenku a zvazujeme Tunis. Chcela by som sa opytat tych co tam uz boli ci boli spokojny? Ake ja tam more, sluzby a prostredie. Na co si treba davat pripadny pozor. A ci je potrebne sa dat na nieco zaockovat.Pripadne cez aku cestovku ste tam isli. Piste dobre aj zle skusenosti, ktore ste mali. Dik.

bibi123

aj ked je to 3 roky stare, pridam svoju skusenost. My sme boli v Tunisku na 2tyzdne pred 5rokmi, aj ked alkohol nepijem, pred kazdym jedlom sme si dali stamprlik a nemali sme ziadne zaludocne problemy, co ostatni hostia mali. V mori boli meduzy, take male priesvitne s chlpkami, nebolo ich dost dobre vidiet, ale prhlili strasne bolestivo, cize treba zobrat gely a tabletky proti alergii. Osobne odporucam, co najmenej sa zdrziavat mimo hotelovy rezort, vyzistit u delegatky, aka je suma za odvoz taxikom do mesta a dohodnut sa na cene s taxikarom dopredu, lebo radi klamu. Mimo rezortu sa drzat po skupinkach, lebo na zeny su strasne drsni, bud Vas hned oblapavaju za prsia, alebo nasilne tahaju do svojho obchodu, ceny sa daju velmi zjednat dolu. Uz si to nepamatam, ktoru kartu tam nebrali, ale mali sme problem vyberat peniaze z bankomatu.

viana

Ak vam mozem poradit, vzdy si pozrite recenzie na webe na hotel ktory ste si vybrali a to najlepsie zo zahranicnych serverov. Co je dobre zapadnemu turistovi, bude pre nas superluxus. Velmi sa mi to osvedcilo lebo oni maju vysoke naroky na dovolenku a vyhnete sa takho shit hotelom.

viana

Lea to ste asi mali horsi hotel ako 4*, 5* ze ano, lebo inak by sa vam to nestalo. Vseobecne treba si hned pytat izbu na poschodi s vyhladom na more, bazen a radsej si priplatit, lebo oni slovakov supnu hned to najvacsieho humusu. To by si na "zapadnych" turistov nedovolili, ti maju za rovnaku cenu najlepsie izby ako sme zistili viackrat na dovolenke :((

Lea 02

konkrétne ja by som už do žiadnej arabskej krajiny nešla, bola som v Tunisku, je to iná civilácia ako my, menili sme izbu, lebo v tej čo nám dali sa nedalo vydržať , špina a smrad potuchlina, no hrozné ... a p turecku som tiež dobré nepočula, je to jeden národ

tunisanka

Bola som v tunise zatial 3x /Hammamet, Mahdia a Djerba/ vzdy sa nam velmi pacilo. Je to civilizovanejsie ako Egypt, ziadne hnacky ani nic podobne sme tam nedostali, perfektne plaze, cista voda, super jedlo. Treba si vyberat minimalne 4* hotel a nekupovat jedlo v meste a na bazaroch. Smelinari sa na plaz ani nedostali a personal bol slusny, nikto nas neobtazoval v hoteli ani v meste a to sme boli 2 baby same na vylete. Nemozem povedat nic zle na tunis. Komu vadi afrika a ich mentalita tak nech tam neleze.