Čo po sexe?....

bojazliva

Tak ja s mojím priateľom robíme všetko spoločne, buď sa osprchujeme, alebo poležíme a keď sa zhodneme, že chceme druhé kolo, tak sa pôjdeme poriadne umyť a nasleduje druhé kolo.

juva

Povedala som priateľovi,že som tu prispela a našiel si túto tému..Väčšinou po sexe chce spať,ale včera sa premohol a normálne sa mi venoval ešte dlho do noci,objal ma a bozkával a hladil..až som sa normálne čudovala..:) vďaka za príspevky.:)

rastomt

Aby som sa opravil,nemyslel som sprchu,ale najprv na wc utret,nech to vytecie a do kupelne len tak mokrou rukou dole pretret,utret a hotovo.

ehm

ja som sa umyt ani tak nezvykla, ale idem na vecko tam to vytecie :) a utriem sa vzdy takou vlhkou utierkou od lactacyd alebo nieco podobne. no ale v lete sa lepsie umyt, lebo to sa clovek aj spoti :)

rastomt

PRE WHAAAT...tak ty tu pekne dristas. MMM123 ma celkom pravdu. Ked skoncime a spravim sa do nej, tak sa predsa musi ist umyt, ved to z nej vyteka. Neviem si predstavit, ze by sa nesla. Ved by to z nej vytekalo dalsie hodiny a bolo by to pekne nechutne, keby jej ten lepkavy "slyz" stekal po stehnach az po zadku. Kolko mas rokov, ze nevies taketo zakladne veci?

whaaat?

mmm123, chcela by som vidiet vas ucet za vodu, hehe! Nie je na tom predsa nic nechutne, pokial sa nespotite, alebo to nerobite na nejakom extremnom mieste kde sa mozte zaspinit :-D. Keby sme sa po kazdom umyti mali ist osprchovat, tak by som musela byt BILionarka, aby som ten ucet za vodu uhradila! Tapinka jedna! :-/

mmm123

akoze ludia co sa potom nejdete umyt, to ste uplni humusaci?

akoze prva varianta, ked on ma kondom, potom sa ja nemusim umyt kedze "to" zostane v nom, ale on potom sa ist umyt musi aby nezostal cely lepkavy

druha varianta, ked mame antiku a spravi sa do mna, si neviem predstvit ze by som to nechala celu noc zo seba vytekat na postel, amla od toho vele stehna aj zadok....

takze ako moze niekto napisat, ze sa neide umyt ani jeden z partnerov???

semeno predsa z tela/koze nestaci len utriet, clovek po tom zostane lepkavy, to za prve a za druhe by som ked tak rano hned prezliekala postele...a kedze mame sex s priatelom dooost casto, to by som bez umyvania po sexe musela prezlikat postele minimalne trikrat za tyzden a sorry, to sa ozaj radsej pojdem umyt.

dusenka

Ja som sa v zivote nesla umyt po milovani sa s manzelom, ani on...Rada voniam po nom a som rada, ze ani jemu neprekaza moja vona na nom. Po milovani mu krasne vonaju licka. Po milovani este lezime v posteli, niekedy este zaspime, po vydatnom orgazme aj ja prva, rozpravame sa, hladime. Hudbu sme pocuvali len pru uplne prvom milovani, odvtedy nikdy viac. Vela bozkov a neznosti je samozrejmost:)

rocka

no to je dobra otazka. mna minule nastvalo, ked sa spravil, sadol na postel dal si dole kondom,.... a potom vstal, isiel vymenit cedecko, po chvili lahol naspat zatvoril oci a spal... ani pusa, ani nic. pripadala som si jak taka kurva...