vztah- fakt som narocna?

Príspevok v téme: vztah- fakt som narocna?
kopa

ahojte, chcem vediet nazor inych lebo ja uz neviem co dalej. mam priatela, sme spolu asi pol roka, len problem je v tom ze sa vidime len pocas tyzdna. na vikend chodi domov a venuje sa svojim aktivitam. pocas tyzdna sme spolu asi 3krat, furt sme u mna. nechodime nikam vonku, mozno raz za mesiac niekam ideme. on ide cez vikend so svojimi priatelmi niekam sadnut, na nejaku akciu, ja som cely vikend doma, teda pokial nie som v praci. ja velmi priatelov nemam, takze nemam s kym vyrazit vonku, ale... stve ma to. aky je vas nazor na to? mam byt ticho? samozrejme ze sa s nim chcem o tom porozpravat, ale najprv chcem vediet vas nazor. dakujem

katkakacka

To ti závidím že si ho užiješ aspoň cez týždeň. My sme s priateľom zase cez víkend spolu. Myslím si že je to väčšia výhra byť s priateľom 5 dní ako 2...Bud rada že ste spolu vôbec.

jovana

ja to mam nastastie super.
priatel ked ide von.. alebo na nejaku party, ci zurku s kamosmi.. vzdy ma zavola so sebou..a ja taktiez ho bravam so sebou ak sa nieco deje. takto som spoznala jeho kamosov ktori su teraz aj moji priatelia a je to fakt perfektne. je fakt ze nazaciatku je to take trochu.. "neokrochane" :P ale tak po case je to parada... fakt vrelo odporucam. tak ste aj s vlastnymi kamosmi, zaroven aj s vasim milacikom.. no a ako bonus este aj spoznate novych ludi :) vela stastia.
PS: komunikacia je zaklad! :) cize ano urcite sa o tom s partnerom porozpravajte.. o tom co trapi jedneho aj druheho :)
paaa

cica-mica

ahoj moja, počuj, tento isty prípad som ja zažila tiež, sprvu som to brala ako ty...celkom v poho ale potom mi to časom začalo vadit, ten moj zas nechodil vobec vonka s kamošmi a furt sme boli len u nas a kukali telku alebo tak a ja som jednoducho potrebovala ist dakam do spoločnosti tak jednoducho som mu vysvetlila v čom je problem, že aj ja potrebujem svoj priestor a tak a že aspon raz za víkend vyrazit spolu niekam nie je zlý napad... no a časom sa to upravilo a teraz jednoducho aj on sam ma niekedy volá či niekam ideme...len sa s nim otom kludne porozprávaj, vysvetli mu pocity a ake je to pre teba a uvidíš čo ti na to povie.... :) myslím že ak ta rad tak sa pokusi to napravit a zmenit... tak držím palce a daj potom vediet ako si dopadla ahooooooj :)

bara84

Clovek potrebuje svoj priestor, netreba sa viazat len na partnera.. vyuzi volne vikendy na zoznamenia sa s nejakymi ludmi, najdi si kamaratov, nie je dobre fixovat sa na jedneho cloveka a vyzadovat od neho neustalu pozornost. Tak uz skoncilo vela vztahov. Ved ked budete stale spolu bude to nuda, stereotyp, nebudete sa mat o com porozpravat po dlhsom case.

stk

a ktora zenska si vazi to co ma? vzdy sa len namotavate ako by to mohlo byt inak citat:"zeny nevedia co chcu a velmi tvrdo za tym idu"

palec :d

no ja viem my sme sa na tych kompromisoch aj dohodli.Lenze mna to stale trosku trapi.Ved s kamaratkami je kopu casu v praci,niekedy idu po praci na kavu a podobne.No ona chce niekedy aj vecer si niekam vyrazit.Nie casto ale ide a mna to dost stve.Ja by som bez vahania isiel s nou a nie s kamosmi.Ona je pre mna prvorada.

kostlivec

palec, no presne to co pises, ze potrbuje byt aj s kamaratkami, to sm pocitovala aj ja kym som chodila so svojim priatelom. no on to akosi nechapal,a chcel byt stale so mnou, tak som teda obmedzila ostatnych a bola som s nim vela. lenze po case som bola z toho dost nestastna, podla mna kazdy potrebuje svoj priestor. nakoniec to aj skrachovalo, scasti na tomto. no, ale co chcem povedat je, ze sa o tom porozpravajte!!! v klude! myslim, ze normalne by malo byt, ak by kazdy mal aj cas pre seba a svojich kamaratov ale aj spolu by ste mali sem-tam travit vikendy a chodit von. treba robit kompromisy. ak ich niekto nie je ochotny robit a mysli len na seba, tak niet o com. ako som si ja vsimla, je dost bezne, ze jedna strana je akoby vo vacsej euforii z lasky a ta chce byt s partnerom viac. ale neslobodno tym obmedzovat druheho a druhy by mal preto co najviac spravit, aby sa jeho partner necitil byt odsunuty nabok.

palec :d

U nas to je tak ze sa vidime v priemere 2-3× do tyzdna.Niekedy viac niekedy menej.Sme spolu asi hodinu mozno dve niekedy.A ja neviem asi jej to nevadi nevyjadrila sa k tomu.Ked som jej raz povedal aby sme boli spolu viac povedala ze ona potrebuje byt aj s kamaratkami a nie stale somnou.