BABY PORADTE (hak)

utopia

podla mna každemu telu robia dobre iné tabletky ťažko poradiť. Ja som brala regulon asi rok a žiadna chuť k sexu nebola,a smejo4ja ju má. To asi komu ako to učinkuje.

adisko

no to mas dost ti poviem... ja mam CHLOE... nemozem si vynachvalit, ani som nepribrala (klop, klop), mam krajsie vlasky, fejs... a chut na sex je stale :-)

nicoleta

ja mam novinette a este mi pridala na chuti...predtým som mala belaru a s tej som mala zlu naladu a nemala som chut na sex.....takze u mna je ta dobra hak novinette ani spinenie som po nej nemala ani nijake nez ucinky.len mi v prvý týžden bolo troška zle po zjedený tabletky ale potom to ustálo......z belary ....tam ich bolo vela(tých nežiad. učinkov)

888nicole888

ja som od jednej baby pocula ze mala nejaku z ktorej bola stale nadrzana..ale uz neviem od aka to bola tak prosim baby piste!!

kostlivec

mnoo, podla mna asi vsetky sposobuju znizenie libida. ja som mala jeanine. aj ta.... ale vraj Dong quai - zensky zensen na to pomaha. aj mna by zaujimalo, ci nejaka HAK neznizuje, ale to aj tak tazko posudit, lebo na kazdu zenu vplyva indivudualne...