svrbenie, vytok, teraz krv!!!

Príspevok v téme: svrbenie, vytok, teraz krv!!!
easylistening

Mam problem...asi pred 3 tyzdnami som mala nieco, asi mykozu, ktoru som si myslela, ze som porazila canestenom, lebo uz ma nic nesvrbelo, ani pysky som nemala cervene. Po tyzdni pokoja sa to vratilo, mala som aj taky slizky vytok ako pri ovulacii no teraz bol kus aj dozlta matny ale nezapachal. Menzes som mala pred 2 tyzdnami a teraz, dnes krvacam, ale len trosku, taky divny krvavy vytok!Pricom nic ma neboli, nic nepali, nesvrbi..mam ist za gyn??

jjanica

Akonáhle si nedám bavlené nohavičky alebo nepoužijem protexové mydlo tak sa mi infekcia vráti, buď táto so svrbením a krvácaním, alebo akási kedy výtok zapácha po rybách, ale zaručene mi vždy candibene pomohlo.
Na prevenciu sú výborné aj také sáčky ktoré sa zalejú vodou a robí sa s nimi výplach, myslím, že sa volajú Rosalgin.

jjanica

Mám úplne rovnaký problém, kúpila som si candibene, ten mi pomohol ziatiaľ pri všetkých zápaloch a infekciách. Ale akonáhle si nedám bavlnené nohavičky alebo nepoužijem protexové mydlo, ak pôjdeš k lekárke tak napíš, som zvedavá čo ti zistí, študujem v zahraničí a nemám čas ísť ku svojej lekárke.

mikri

Jasne chod na gyndu nech ti urobi ster a co najskor. Neliecena mykoza ti urobi len bordel. Vobec nevahaj a ak sa nepotvrdi mykoza ani ziadny zapal tak bud len rada.