Celková únava

Príspevok v téme: Celková únava
traxmin

Ahojte, pred týždňom som sa vrátil z festivalu, od vtedy som totálne unavený, zo začiatku som myslel, že to je s toho, že som tam niak moc nespal, ale mám to už od nedele. Spať by som spal aj celý deň, spal som i 12 hod a stále som bol unavený, mam aj hrozne unavené svaly na rukách a nohách, akoby svalovica ale nemá byť z čoho. na Festivale mi nič nebolo až do posledného dňa keď som to prehnal s alkoholom a mám i menšie okná na tu noc a i to zomňa tieklo speť hrdlom von. Uvažujem či ísť k doktorke abo to je z toho alkoholu. Kto vie aspoň niako poradiť nech napíše. Ďakujem :)

traxmin

S alkoholom som si dal pauzu na dost dlhy cas :O) este ma napadlo, ze mam zarastajuci necht na nohe, uz to nehnisa navonok, ale hnis vnutri je, i ked pochybujem, ez to je tym :O)

rockerka

možno máš len málo istých minerálov a vitamínov.....jedz veľa zeleniny ovocia a cereálii a bolo by dobré kúpiť si v lekárni doplnok - horčík(magnézium) ale aj draslík. jedz veľa vlákniny ktorá je v celozrnnom chlebe, pi veľa obyčajnej vody a s alkoholom si daj teraz pokoj. nespi viac ako 10 hodín a skús nejaký šport čo bby ťa bavil. ak únava neprestane navštív lekára. to jest mija rada .-)