Koloidne striebro pre dieťa /Pre RNG/

Príspevok v téme: Koloidne striebro pre dieťa /Pre RNG/
slovacik

Dobrý deň, moja dcera 6 ročná už 3 tyždeň ma upchatý nos brala antib. posledne rovamicin ale na snimku od ORL lekára ma v správe že ma menej vzdušnú dutinu - znížená vzdušnosť maxill.cat.ac.l.sin. Doteraz chodila na solux doma jej chceme skusiť na nos Bioptron lampu ale chcel by som vedieť či by nepomohlo striekanie rozprašovačom do nosa koloidne striebro alebo čo by ste poradili? Mám obavu že či jej striebro neuškodí
Máte s tým niekto skúsenosť?

dorija

mozes kludne do nosa dat dietatu,bud v spreji,namocenou vatovou tycinkou,ale slabsie koloidne,staci 2Obpm,nie 50,ja si v jamke do dlane nalejem trosku a vtiahnem hlboko ,az to citim hore v celovych dutinach,moze to aj zaboliet,ale len chvilku ..mne to uzasne pomaha,mam oslabenu imunitu,toto je najlepsie co zabera

kolostriebro

Mala by som otázku pre RNG, môžem do nosa aplikovať asi 5 kvapiek koloidného striebra 50 ppm
ďakujem za odpoveď

RNG

Vilcacora je bylina(cat's claw, una de gato, macaci pazurik).
Samento je specialny vytazok z nej(TOA free), velmi aktivny.

RNG

co najcastejsie striekat do nosa a krku.(5-6 krat denne).
Oralne na tento ucel nie je prilis vhodne, lebo v zaludku sa pomerne rychlo znici kyselinami.
Na zaludocne otravy(premnozenia bakterii) a rozne vyplachy je vyborne.

RNG

Samozrejme mam s tym skusenost uz dlhe roky. Okrem toho, ze ho vyrabam uz roky(maloprodukcia)ho sam dennodenne pouzivam, hlavne rano ako postrek do tvare a oci.. Co znesu oci, znesie aj nos a je to vyborny prostriedok na znicenie infekcii nosohltanovych. Treba to pouzivat mnohokrat denne, lebo ucinnost je len niekolko minut.
Ak jej nezabrali antibiotika, tak je tu este GSE, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, Samento, Vilcacora, graviola a plno inych klinicky ucinnych potravinovych doplnkov.
Samozrejme aj jej aj kazdemu, ci zdravemu, ci choremu odporucam brat zinok, selen, a probiotika. Hlavne po brani antibiotik je to velmi dolezite.