SUCHÝ

Príspevok v téme: SUCHÝ
kamélia

Chcela by som sa spýtať na jeden malý detail,mám práve nového priateľa.Pred ním som mala dva vážne dlhoročné vzťahy.Pri mojich bývalých som si všimla,že tak ako som ja vlhla pred milovaním vlhli aj oni tam dolu.Pri mojom novom partnerovi som si všimla,že býva totálne suchý.Keď som sa ho spýtala na to,on mi povedal,že ešte nepočul aby chlap zvlhol.Bývalí boli zdraví,nemali žiadne problémy.Zaujíma ma to len preto,že niekedy to sťažuje jeho vniknutie.Tak snáď sa tu dozviem nejaké normálne vysvetlenie.Prajem pekný deň všetkým.

RNG

ked je chlap viac vzruseny, zacne sa mu z prostaty uvolnovat tekutina ,mazlava, ktora je neskor nosicom spermii.
Mnozstvo zavisi od vzrusenia a cinnosti prostaty
Na cinnost prostaty posobi dobre branie roznych zeleninovych sterolov, tiez sterolov z Saw Palmetto(serenoa repens, pilova palmicka), tekvicove jadierka a olej, pygeum afrikanum(extrakt z kory), korene zo zihlavy.
Na povzbudenie sexualnej cinnosti pre muzov je okrem uvedenych zinok, tribulus terestris, arginin, maca, erycoma long jack, horny goat,avena sativa extrakt a pod.

12345

Neviem ti na to najst odpoved..nestretla som sa s tym....Neskusili ste lubrik? Uz ked to nejde... Moj priatel ho ma tiez niekedy taky citlivy ked ho ma odhaleny ze ho to az boli...Tiez nieje stale vlhky..Pomoz mu ustami

kamélia

To tu nie je nikto kto by sa k tejto téme vyjadril,prípadne mi to vysvetlil,vyvrátil alebo aspoň potvrdil,že čo je správne a prečo to tak je????????????????

kamélia

Nie,nie je obrezaný.Ale aj to je ďalšia vec čo by ma zaujímala...pretože ak mu vzrušením narastie tak ho má hneď odhalený a potom aj hrozne citlivý...???A je to pre neho hrozne bolestivé zvlášť,keď je v nohaviciach ešte.