HAK a tehotenstvo

kitti

Ano Mirka.Objednala som si YAM,pani mi to odporucila,brala som to asi mesiac. A tehotna som,najpr som si spravila test sama,lebo som mala vzlastne "priznaky",potom som zasla ku lekarovi a aj on mi to potvrdil. Spravil mi sono a tam sme videli malu "fazulku". Len sa bojim,ze ci mi ta chripka nespravi zle. Dal mi nejake tablety a vitamíny a teraz statocne lezim ako este nikdy v zivote.

mirka 23

Kitty, tak to ti gratulujem! A to vieš na 100%? To ma prekvapilo, že keď si tak dlho brala HAK a tak rýchlo si otehotnela. Ste šikovní:)

kitti

Ahoj Mirka. Tak dva mesiace po vysadeni HAK,som asi tehotna...:))
Velmi sa tomu este nemozem tesit,lebo s chripkou prave lezim v posteli a mam aj zvysenu teplotu.
Priblizne som vo stvrtom tyzdni tehotenstva. Velmi sa bojim,aby kvoli chorobe sa nic nestalo. Vies prve tri mesiace....
Menzes som nedostala ani raz-co ma velmi prekvapilo.

kitti

Dakujem Mirka,si zlata...Precitala som to(fuh to bolo),tak si objednam tie tabletky od RNG,dufam,ze mi v niecom pomozu...:)

mirka 23

Kitty, odporúčam ti prečítať si tému "pre ženy, ktoré vysadili HAK", je to v sekcii ženské choroby. Tam radí RNG pre upravenie cyklu a po vysadení HAK užívať Pupalku, Yam, Don Quai.... tam si to pozri, je to tam presne napísané. A prečítaj si aj skúseností iných kočiek.

mirka 23

Kitty, RNG má super doplnky na upravenie cyklu po vysadení HAK.
Ja som žiadne problémy po vysadení HAK nemala, až na ten cyklus.

panča

hned po vysadeni HAK mozete zacat pracovat na dietatku.Jedine co hrozi je viacplodova gravidita-ak teda nechcete riskovat naraz viac babatiek, radsej 1-2 cykly pockajte, az sa da ovulacia do poriadku

kitti

Dakujem Mirka. Ja som mala aj pred tym problemy s menstr.,tak neviem...
Dufam,ze sa nam podari skorsie :)
Nie je su na to nejake tabletky-vitaminy na podporu upravenia menstr.cyklu,alebo na otehotnenie? Je to vela cakat tri mesiace,len na to aby si uz konecne ochorela. Nemala si nejake problemy po vysadeni HAK? Ako dlho si brala HAK?