Moze sa do mna urobit ak beriem antikoncepciu?

0vecka

je tu vzdy mala sanca ze otehotnies... otazne je ci tie zeny co su v "tom" to brali podla navodu ci obcas nezabudli atd...

najdi si na nete sancu otehotnenia s tvojou antikonceptiou ak to neni v letaku...

jedina 100% antikoncepcia su biele ponozky a sandale

ochota

Okej .. ale inde píšu ženy že si dávajú pozor, a niektoré sú aj tak v tom . Tak potom vážne nerozumiem .

bla bla mrs.

by ma zaujímalo, prečo ste ju vlastne začali užívať. .
sexovať to viete, ale prečo beriete tieto tabletky a základné info, to nie ..

čudná dnešná mládež

MultiLevel

babule, neviem kolko mate rokov, ci sa hanbite nahlas pytat gyndy otazky, ale nabuduce ju skuste apson pocuvat. Ja rozumiem, ze clovek ma otazky, ked je neskuseny, ale TOTO vsetko je nielen v letaciku, ale aj na nete a predovsetkym HOVORILA vam o tom gynda. Neverim, ze vam predpisala antiku a poslala papa domov. Ak poctivo beriete tabletky, tak sa partner moze do vas vystriekat. Cize zacat prvu uzivat v prvy den menstruacie a nevynechat nikdy ani jednu, vtedy ste chranene...

miauuuuuuuuu

mám antikoncepciu Aidee, možem to mať počas tých 21 dní ? a aj s tym ak by nahodou prešli spermie do mna ? .. .. nebrala som to este predtym preto sa pytam . ale ak to zabranuje vlastne tomu čomu má , tak by nemalo byť riziko ani vtedy .niekto skusenosti??

jankaaaaaaaaa

to co je napisane v letaku je predsa prvorade nie? ked niekto napise nejaku hlupost hocikde na nete ze si chranena az po mesiaci , tak tomu ako budes verit viac ako tomu co je v letaku??

Karolínkaa

brontanaska... Beriem antikoncepciu Triregol, letáčik som si prečítala, je tam písané, že hneď v prý deň menštruácie ako si dám tabletu som okamžite chránená. Ja som postupovala tak ako mi povedala moja lekárka, čiže som si ju dala. No pýtam sa preto, lebo som sa dočítala, že niektorí písali aj také, že po mesiaci užívania si chránená na 99%, že vtedy sa do teba muž môže aj spraviť... a ja som to tak mala, mala som pohlavný styk s priateľom a spravil sa do mňa, antikoncepciu užívam prvý krát, tak zato potrebujem vedieť o tom aj viac a nielen od lekárky, ale aj takto od žien, ktoré majú s tým skúsenosti... Ale inak ďakujem pekne :-)

brontanaska

H. v letaciku mojej HAK je pisane, ze som chranena po 24 hodinach od prvej tabletky :) samozrejme ak som ju vzala v 1. den menzes.

je to individualne asi od kazdej HAK.neviem o tom aby sa mal cakat az mesiac. ved mala by si to mat napisane v letaciku...

Karolínkaa

Ok... ale teraz som to potrebovala súrne vedieť, no začala si sa na mne smiať, mohla si mi hneď a normálne napísať,čiže pomocť s tým. Ale aj tak ti ďakujem za odpoveď aj keď bola s výsmechom :-)