CK TomiTour

jablonkaa

bianka, nechcem robit reklamu, ale nepozerala si ponuku CK fifo? maju celkom dobry kempovy program, aj v chorvatsku, vacsinou aj klub pre deti, cvicenie, sutaze, pomerne dobru kuchynu.... nikdy som s nimi sice necestovala, ale robila som delegatku inej CK a stretala som sa s delegatmi a klientami ck fifo. z mojho pohladu to tam mali vsetko dobre organizovane. je to uz sice par rokov dozadu, ale ak sa medzitym neskvalitnili ich sluzby, urcite nesli s urovnou dolu.

bianka

Ahoj. Naša rodinka radšej uprednostňuje dovolenku s CK, kedže ja, ani môj manžel nie sme nejaký borci za volantom. Preto radšej s cestovkou. Chceli by sme ísť v auguste - najlepšie začiatkom, ak sa podarí.

66666

ahoj.......ak ti možem poradit tak chod tak že si vyberies miesto kde chte s roddinou ist na dovolenku,,ak si dobdre spomínam ti chces ist do chorvatska,len si už nepamatam ci autom.
Ak to bude autom,nechod ani do kempu,tam je to omnoho drahsie,ako ubytovanie na sukromí,a tiež je tam živsie..plno ludi ,kriku a placu deti,a zase tieto kempy su vascinou na konci plaže a na konci letoviska vzdialene od centra a od obchodov.Samozrejme su tam obchody ale su aj o 50% drahsie ako v meste.
Ja som z rodinou bola minuly rok v chorvatsku s autom boli sme v meste Vodice je to nadherne a krasne a rušne miesto.Isli sme tam s tým že sme nemali ubytovanie,a veru ani nebol problem,nasli sme si vyborne lacny 2 izbovy apartmana od mora vzdialeny iba 200M co je blizko.Pouvažuj nad tým preco ist cez cestovku,za usetrene peniaze co zaaplatis cestovke si možes kupit nieco ine.
prajem stastny vyber...a ozvi sa ako si sa rozhodla..a kedy chces ist???

jablonkaa

nemam osobne skusenosti, pozerala som vsak na internete ich poonuku. momochodom, neviem ake su vztahy s vaclavom fisherom, ci je vlastnik, ci len figurka. pokial sa pamatas, mal vazne financne problemy s ck fisher. ale tazko povedat....
co sa tyka ponuky, maju skor lacnejsie ubytovanie, dvoj az trojhviezdickove hotely, co je zas cenovo prijatelnejsie pre sirsiu klientelu. treba vsak ratat s tym, ze kvalita sluzieb nemoze byt na luxusnej urovni. kazdopadne, na egyptske hotely su aj tri hviezdicky malo.
ty vsak, pokial pamatam, chces ist do kempu. tam by sa nemalo nic pokazit. hlavne ak uz poznas uroven kempov. vela vsak zalezi na prostredi, v ktorom su stany postavene, na socialnych zariadeniach, na recepcii a sluzbach, ktore ponuka, a podobne.
toto vsetko je lepsie si zistit na internete, nie zo stranok katalogov cestovnej kancelarie.
je logicke, ze je tam vsetko prikraslene, vzdialenosti skratene, piesok zjemneny.....
popozeraj si aj chorvatske stranky zariadenia, kde planujete dovolenku. dnes je moznosti vela, ako sa na dovolenke neprekvapit.
vela stastia a krasnu dovolenku.