Odpustenie.............:-(

igua

boh=dokonalost a laska...nejde o to, ci existuje, alebo nie, ale o to, aby sme sa tomu snazili co najviac podobat. kazdy z nas robi chyby, aj velke, ako napriklad ty, ale teraz, ked uz vies, ze to bola hlupost, uz to, dufam, nikdy nespravis a tym sa priblizis k tej dokonalosti a zacnes milovat sama seba, cim sa priblizis k tej laske. ale to su len take moje filozoficke myslienkove pochody.

panča

hlavne je, aby si si odpustila Ty sama a prajem Ti, aby si nasla zmysel zivota. V zivote nas stretnu mensie ci vacsie prekazky, ale vzdy sa oplati zabojovat, vstat a ist dalej. Tak hlavku hore, pretoze zivot je krasny

barbinka

mifor: keď je niekto veriaci, tak ho nepresvedčíš, že Boh nie je. teba tiež nikto nepresviedča, že je. bolo by to zbytočné.

mifor

Nemaj žiadne výčitky. Žiadny Boh nie je. Ja som ateistka, v Boha neverím, lebo keby bol, nebolo by na svete toľko svinstva.

fazula

myslim ze vsetci do jedneho viackrat za zivot padneme, niektori menej, ini zas velmi hlboko. no co je najdolezitejsie - dokazat sa znovu postavit na rovne nohy. ak je tych padov menej ako "znovupostaveni", je to len dobre.
Boh? ak v neho veris, prajem ti, aby ta ta viera posilnovala. nieco ma ucili, nieco som citala, a usudzujem z toho, ze Boh ma radost z kazdeho nasho snazenia k lepsiemu, a odpusti ti vsetko, ak to ozaj lutujes a si rozhodnuta to neopakovat.
Ludia, nehovorte jej prosim, ze Boh neexistuje. to je jej viera, ako kazdeho ineho, kazdy veri v co chce, v koho chce, alebo v nikoho. Myslim ze je len dobre, ak ma niekto vieru, ktora ho dokaze obohatit. Samozrejme vsetko v rozumnom mnozstve, ak sa to tak da nazvat..
Drz sa, prajem ti vela dobreho