Deprim

kathynka

uhm, rada, ale ja som v tom už niečo cez rok. Skúšam všetko možné a toto sú prvé lieky na ktoré som sa odhodlala. Chvíľami mi je dobre a zrazu mi niečo prefrngne okolo nosa a zasa ma kláti depka. Stačí mi počuť že niekto ochorel alebo slovo rakovina a ja si namýšľam kadečo a bojím sa o seba i o najbližších a už to ide..............

rada

Kathynka a co takto dat sa na nejaky sport,pri nom sa vyplavuju endorfiny,clovek je hned statnejsi, na co hned lieky? Mozno ti chybaju len nejake mineraly.

elessar

pomaha, ale zaujimave je, ze nie kazdy. ak si vygooglis st. johns wort, najdes pravdepodobne viacero produktov od viacerych vyrobcov. na inom fore su ludia co ich skusali viacero, pricom ucinok vonkoncom nebol rovnaky. ja som ti napisal ten, ktory pomohol mne a aj viacerym inym ludom.
...klinicka depresia nie je iba ta moderna "depka", o ktorej sa casto hovori. klinicka depresia je stav permanentneho smutku,niekedy uzkosti a stresu, clovek nema chut zit, podcenuje sa , je mu neustale do placu, nema v sebe ziadnu energiu. casto sa pridavaju fyziologicke problemy - hlavne so zaludkom, ale mozu byt aj ine. ak takyto stav trva permanentne alebo sa cyklicky opakuje a jednotlive depresivne epizody maju aj viac ako 2 tyzdne, vtedy je mozne povedat, ze ide o klinicku depresiu. samozrejme to su iba niektore symptomy, moze ich byt ale omnoho viac, tym najmarkantnejsim je strata chuti do zivota az realne myslienky na samovrazdu. ak budes mat nejake otazky, bezi tu forum s nazvom DEPRESIA, kludne sa tam opytaj.
...depresia je realne ochorenie s velmi vaznymi priznakmi, ti, ktori ju zazili si casto praju radsej zlomenu ruku alebo nohu, lebo v porovnani s depresiou to nic neznamena.

elessar

ako u koho. ak mas klinicku depresiu, tak si skor myslim, ze nie, ale mozes to vyskusat, nie je to nic nebezpecne ani skodlive.
...ak vsak trpis klinickou depresiou, tam treba nieco silnejsie. to iste co deprim, ale omnoho silnejsie je st. johns wort. ja ho mam z www.doplnky.com. je tam telefonne cislo na predajnu, posielaju aj na dobierku :)))