Hluk-bolesti hlavy

Cliattsi

Ahojte všetci. Potrebujem pomoc. Pracoval som pri jednom stroji a je tam bol tam aj veľký hluk. Dosť ma bolí hlava a mám aj taký stav, ako keby som bol z toho zničený avyčerpaný. Prácu som nechal tak, ale stále mi nie je dobre. Je to už tretí deň, čo to mám. Ďakujem za rady. Budem rád, lebo potrebujem pomoc.

mira

Napísala som priveľmi precitlivelá. Ak niekto žije v hluku a "zvykol si" tak nie je priveľmi precitlivelý. To sa snáď dá pochopiť. V každom prípade to škodí.
Hlavne obličkám.

agina

Kto uz by len chcel mat okno pri hlucnej ceste??? Osobne si myslim, ze by to kazdemu vadilo, nielen ten hluk, ale aj smrad z aut a preto nemusi mat hned chore oblicky.Pride mi to dost nepravdepodobne.

mira

Eva, žiť v hlučnom prostredí nie je prirodzené. Asi nemáš možnosť spávať na opačnej strane ani presťahovať sa. Hluk škodí aj vtedy ak si zapcháme uši - vibrácie vchádzajú do tela cez povrch a majú účinky, ktoré sa môžu prejaviť až po čase.
Sluch súvisí s obličkami. Ak si priveľmi precitlivelá, máš obličky v nerovnováhe, sú zahlienené alebo ochabnuté, dilatované.