pomoc pre manzela

jaja-jaja

gabika 3, na problém tvojho manžela
by som Ti mohla preposlať nejaké informácie, lenže nemáš tu e-mail adresu a vo fóre nie je možné písať konkrétne názvy.

RNG

na travenie su enzymi, tak isto na cistenie tela. Na Hypochlorhydriu je Betain HCl s jedlom. Telo sa snazi vo vyrazkach vyhodit, co nevie enzymaticky spracovat. Preto doplnok enzymov je tu pomoc
Menujem niektore:
Pancreatine, Multi Enzyme, Bromelaine, pripadne na mliecne produkty, Lactase.

alti

Nieco z mojej skusenosti: ekzem povrchovo som zlikvidovala umyvanim odvarom z repika. Kedze bol na tvari, dal sa kontakt s vodou uplne vylucit. Ale problem treba riesit z vnutra - zistit, co ho sposobuje /v mojom pripade to bola alergia na citrusy/ a dolezity krok je precistenie organizmu, zbavit sa permanentneho prekyslovania organizmu. Ekzem je casto prejav zoslabenia detoxikacnych organov. Priciny prispievajuce k rozvoju tohto ochorenia su: toxicke creva, zoslabena funkcia pecene, mliecne vyrobky a cukor, hypochlorhydria /co je nedostatok kys.chlorovodikovej v zaludku, co znamena zle travenie/, stres a uzkost, nadmerna konzumacia alkoholu, nedostatok slnka a cerstveho vzduchu, synteticke vlakna, pracie prasky,atd., atd. Ak chces, Gabika 3, manzelovi pomoct, pozri sa na stravu, ktoru konzumuje. Ak si zaciatocnicka, odporucam Ti ako zakladne info knihu od Kurta Tepperweina: Omladzujuce odkyslenie, harmonicky pomer kyselin a zasad-zaklad zdravia organizmu /cena cca 230,-/. V knihe od E.Mindella Vitaminova biblia sa uvadza, ze ekzem moze suvisiet s nedostatkom vit.A /ryby, vajec.zltok, zelenolista a zlta zelenina ako mrkva, marhule, olej z rybej pecene/, komplex B vit./drozdie, hrozienka, listova zelenina,strukoviny, orechy, avokado, mandle, slnecnicove semienka, losos, tuniak, banan, atd./, inozidol /zlty melon, fazula, kukurica, orechy, semienka, celozrn. cerealie/, med /ustrice, orechy, mandle, slnecnic.semienka, strukoviny, celozrnna psenica, cerealie, nelupana ryza/, jod /jodidovana sol, morske produkty, mliecne vyrobky s acidofilom, slnecn.semienka/.
Spravnou, vyvazenou a zdravou stravou /vela surovej zeleniny a ovocia/ sa da vela vylepsit, nebojte sa toho a drzim palce :o)

agina

-odkaz odstránený-
vyskusajte tento krem,je ozaj dobry.
Alebo potom si kupte v lekarni krem vola sa SKIN-CAP ale stoji okolo 600,- a tiez je vyborny.