Múdri sa učia na chybách ostatných

Príspevok v téme: Múdri sa učia na chybách ostatných
inteligentna

Túto tému som založila preto, lebo každý by sa rád vyvaroval chybám...

Ak ste spravili v živote chybu (hocijakú aj drobnosť) alebo sa vám stal nejaký trapas, ktorému by ste sa teraz už vedeli vyhnúť, tak to sem napíšte, aby sa to nestalo aj nám. Môžme si takto navzájom radiť. Aj keby išlo iba o nejaké maličkosti.

Dúfam, že sa táto téma uchytí a aj ja sa z nej poučím! :)

vvvvvvvvvv

Pretoze sa ucim na chybach druhych, este stale nemam deti. S manzelom si zijeme dobre, nestrazime si kazdy zvanec ako ostatne rovesnicky, ktore rychlo "museli" rodit ako 23 rocne...Hypoteku na barak budu splacat este ich vnucence...S manzelom planujeme "ist do dochodku", ked bude mat on tak 50 rokov, dovtedy by sme mali mat dost nasetrene a aj dost panazi na dieta bude o par rockov, aby sme to mohli pohodlne zvladat...Financne problemy nas vdaka tomu netrapia, co je cislo jedna, preco sa ludia rozvadzaju - prachy.

face of agony

Dali sme sa dokopy s jednym chalanom, do ktoreho som sa zalubila. Ale trpim pocitom menejcennosti, ktory to cele skazil. Nikdy som si to takto neuvedomovala. Az potom, ked som nad tym tak premyslala a spominala. Stale som si z neho utahovala, ze nech si najde krajsiu a lepsiu, ze ma aj na viac. On ma vzdy karal za to, ze preco hovorim take veci. Ale ja som nikdy nemohla pochopit, ze by ma naozaj mohol niekto lubit. A na tomto moj vztah stroskotal. Takze dajte si pozor na komplexy, lebo ani neviete co vsetko sa tym da pokazit.

agina

Tak ja teraz nieco velmi aktualne. Roky chodime s manzelom na dovolenky cez cestovnu kancelariu Hydrotour.Dovolenky sme si kupovali vzdy zasadne v decembri, vtedy slubovali najvacsie zlavy plus k tomu vernostne zlavy.Minuly rok sme boli v Egypte, kupili sme si ho taktiez samozrejme v decembri.S nami tam boli aj jedni manzelia z Banoviec a on hovori, ze oni zas cestuju jedine last minute.Ked sme sa ich pytali, kolko oni zaplatili za zajazd, bolo to o 8000 menej!!! Takze urcite budeme chodit uz len last minute.

joj trapasy

takze: bola som s chalanom na rande, vsetko bolo v pohode, bavili sme sa dobre az kym sa ma nespytal na moju oblubenu hudbu. povedala som svoju najoblubenejsiu skupinu a samozrejme aj svoju najNEoblubenejsiu a pekne som na toho spevaka nakydala...smiala som sa z toho,az kym mi nepovedal, ze toho spevaka ma rad od detstva a ze na tej skupine vyrastal. sanka mi padla, ospravedlnila som sa a nase rande sa pomaly ale isto schylilo ku koncu :(
co uz, zivot je raz taky :) dnes sa na tom smejem :)

zwedavus

no ja osobne by som povedala, ze najviac som sa sklamala v niektorych ludoch.. ale ako si pisala - clovek sa uci z vlastnych chyb.. takze teraz uz nie som taka doverciva ako kedysi.. nedam na svoj prvy dojem, ktory sa obcas moze lisit od skutocnosti.. najskor skusim toho cloveka ako-tak spoznat, az potom mu mozem zacat doverovat.. i ked obcas sa to neda, pretoze mam o nom velmi dobru mienku, az kym nepride nejaka situacia, v ktorej sa ukaze aky ten clovek naozaj je.. dalsia vec je, ze netreba vzdy davat na reci inych.. neverit klebetam a spravam od ostatnych, pokial ti to nepotvrdi sam/a dotycny/a.. mnohokrat clovek uveri tomu co zacuje a pritom to tak vobec nie je a zbytocne dochadza k nedorozumeniam.. a k tym trapasom.. isla som raz na jedno stretnutie a ako som vystupila z autobusu som si vsimla, ze predo mnou kraca jedna moja znama, s ktorou som sa uz nevidela nejake dva roky.. zrychlila som, aby som ju zastihla, poklepkala som ju po pleci a nahlas zvolala jej meno a aka som stastna, ze ju vidim.. vtom sa otocila, udivene na mna pozerala a vtedy som si uvedomila, ze to nie je ona.. ospravedlnila som sa, no cely den som mala v hlave jej a moj udiveny vyraz:))

usiko

ty kokso....ta to som nechcela....no ale je to zdravie.sk take pomale, ze som si myslela, ze ked to stopnem, tak ono to neodosle a ono....to odoslalo.....sa ospravedlnujem...