dievcata a zeny piste potrebujem radu

Príspevok v téme: dievcata a zeny piste potrebujem radu
sony

Dufam,ze nikoho neurazim ale poprosil by som aby odpisali len slusne dievcata a zeny.Dakujem.
S priatelkou chodim uz vysse roka.Bozkavat sa nejaku dlksiu dobu sme sa zacali mozno pred 3 mesiacmi.Inak to boli len take pusy.Ked sa bozkavame chyta ma za krk,tvar,chrbat alebo ruky.Ja ju tiez tak ale este k tomu na bruchu,zadku alebo na stehnach.Ona ma na takych miestach este nedrzala.
Naposledy pri boskavani som jej rokou presial na prsia a ona mi ju hned odtiahla.Potom som sa jej aj ospravedlnil,ze som sa jej tam chytil.Ja som po tom ale tuzil a dost ma to prekvapilo,ze mi odtiahla ruku.Ona pochadza zo slusnej rodiny,su veriaci a aj ona a je to na nej dost vidiet.Povedala ze jej to trosku vadilo,ze som sa jej tam chytil.Hovori ze ma lubi a viem ze je o pravda.Som jej prvy chalan a ona moje prve dievca.Chcel som sa spytat,ze ked mi odtiahla tu ruku,ze ake mala dovody,ci aj tak ked ma lubi,ci jej to mohlo az tak vadit.Chodime spolu uz dost dlho aj ked tak naozaj sme si to zacali uzivat pred 3 mesaicmi ale myslel som,ze si to mozem dovolit.Obaja budete mat onedlho 17.Chcem sa len spytat na vase nazory. Dakujem.

misko

NIEVIEM AKO MA ZBALIT BABU DAKEDY TO BOLO LAHKE LENZE DNES TO UZ JE TAHSIE LEBO BABY SA UZ LEN TAK LAHKO NEDAJU A MAM SA DOST ZLE A HOVORIM STALY SA MI DVE VECI CEZ MOJE NARODKY A TAKETO SA NESTALO ESTE NIKOMU TO SOM SI ISTY NO ALE CO NEVIEM AKO MAM ZBALIT BABU ONA JE PEKNA AJ MILA A JE SO SLUSNEJ RODINY ALE NEVIEM AKO JU MAM ZBALIT PLS PORADTE MI

???

Sony..myslim si,ze ak je veriaca a jej rodicia su silno veriaci, vychovavali ju k tomu aby sa od tychto veci stranila..alebo mozno sa boji, ze ked ju chytis za prsia, ze chces uz sex..pokojne sa spolu porozpravajte, dajte si hranice pokial mozete prist a slubte si ze ziadny sex v tom este nebude..aj tak ste nan este mlady a nedostatocne vyvinuty...a taktiez musite pocitat s pripadnymi nasledkami sexu, kedze ona je veriaca a nemoze uzivat antikoncepciu...ale prajem vam vela stastia, aby vam ta laska vydrzala!!!

lucka

pre sonyho: sony,ja si myslim,ze tvoja baba nie je este zrela na sex.ak ty by si uz chcel,skus sa jej opytat, do kedy chce cakat.co ty na to?

sp

No tak k tomuto neviem či sa dobre vyjadrím... Ale ja si myslím, že je ešte asi príliš mladá a asi má strach. Ja mám teraz 19 ale vo vašom veku mi tiež nebolo všetko jedno :D Aj keď ťa (si teda myslím že dosť hodne za taký čas) ľúbi, skôr sa bojí kam by si ju chytal potom ;) a ak je ešte k tomu dákej introvertnej alebo ako to nazvať, ustráchanej uzavretej povahy, tak to chce len čas. Aj keď ti možno plne dôveruje...... chce to čas. A za to prosim nebuď na ňu nahnevaný. A ani ty sklamaný. Inak neviem ako sa k tomu vyjadriť. Len ju z ničoho neobviňuj, stálo by to asi veľa slz... Ale hodne šťastia :)

lucka

pocuj sony je to pochopitelne ste este mladi dost mladi a ona sa hanbi a nevie co ma robit kde sa ta dotykat a tak...ked ste uz rok spolu tak by ste sa mohli zacat uz o takych veciach rozpravat narovinu si povedat co chces ze sa jej chces dotykat a tak...je to zozaciatku tazke ale ked povoli tak to bude ok.hovorim z vlastnej skusenosti

evik18

ako pises si jej prvy chalan tak nato treba pooomaly!hanbi sa a nie je zvyknuta na take nieco tak sa nediv...chce to cas

vecernica

je to tym, ze je z takej rodiny a ma iste nahucane v hlave ze sex a sex prejavy patria az do manzelstva.Vobec o nic nejde .Urcite sa jej to velmi pacilo.Aj ja som odtahovala ruku kedysi praitelovy.Moze to byt aj hra na nedobitnu.Vobec si s toho nic nerob .Mozno by si sa mohol s nou porozpravat aky ma nazor na milovanie pred manzelstvom,Nedaj sa odradit, ale postupne..ved to je na tom to pekne..kam sa ponahlas????

henrich

ja mam podobny problem..tiez poznam jednu super holku ktora pochadza z veriacej rodiny a pave tohot sa bojim...ja by som s nou v pohode zacal nejaky vztah a podla mna aj u nej to vyzera ze by sa to nejak dalo ale bojim sa velmi toho co tu popisuje SONY ani ja som este nemal dievca ani ona chalana a urcite viem ez budu taketo tazkosti a ze bude velmi nesmela a rpave o to ide ze ja sa takych veci ako velmi nebojim a mozno by som aj mal tu trpezlivost ale zato podla man pol roka je uz dost..neviem ako by som to ja zvladal keby som sa jej este nemohol ani len dotknut po pol roku..cudne..

katkakacka

Sony: Asi ju to prekvapilo a bolo jej to neprijemné. Toto poznám a spravila som to vtedy keď som nebola pripravená na takéto veci. Chytanieza prsia a podobne. Len tomu daj viacej času možno sa to zmení.