vnutromaternicove teliesko

ifka

nestraste tu.ja som mala danu dvakrat po sest rokov a nemala som jediny problem.kamoska si bola dat vybrat danu v piatok po deviatich rokoch.ale to boli tie dany,co sa uz teraz myslim nepouzivaju.to boli tie,co mali tvar pismena T.boli ozaj perfektne.ziadne problemy som nemala ani ja,ani kamoska.a nepocula som,zeby niektora baba,co to uzivala,zeby sa stazovala.:-))

andinka

no tak to ste ma fakt "potesili".nastastie som uz menzes dostala,dufam ze je to uz O.K.ja mam "danu"ale zatial iba 5mesiacov.a hormonalnu nemozem kvoli zlym pecenovym testom ale uz rozmyslam ze ju dam von-"danu".

qqqqq

vecernica - hak je lepsia, naco nicit telo?:) To sa ti podarilo. Hormony lepsie teda nie su. Zalezi od toho, ci to je Dana alebo Mirena. Vy vsetky ste sa "dohodli", ze pisatelka ma Danu.

vecernica

ja by som si to teliesko dala odstranit ked uz budes u gynekologicky, ma vela skodlivych nasledkov....viac ako pozitivnych
vrasta niekedy do maternice,,a stoho mozu byt zapaly krvacanie, neni 100 ochrana, pracuje na principe potratu zapalu ze spojene bunky sa nemaju kde usadit..no neviem antikonc a kondom su lepsie,,naco nicit telo....

mirka 23

Áno môžeš, jeden gynekológ niekde v telke vravel že sa raz narodilo bábätko a v ruke malo vnútromaternicové teliesko. A kamarát má tiež tretie bábätko aj napriek tomu že manželka mala teliesko. Kamaráti si z neho robia srandu, že pomiloval dve naraz - manželku aj Danu. :)