Bolesti kolena..

Príspevok v téme: Bolesti kolena..
smajlo

zdravím...nemáte pre mňa radu?
...mávam bolesti v ľavom kolene, ale také neurčité - raz ma bolí koleno vzadu, inokedy na pravej alebo ľavej strane jabĺčka, pod jabĺčkom...je to dosť nepríjemné, kedže aktívne športujem...stáva sa mi to hlavne pri športe, ale aj pri bežných situáciách (napr. keď kráčam alebo keď čupím)...čo by to mohlo byť?

RNG

Stare ceske prislovie hovori:
"Kto maze, ten jede"
Na tvorenie klboveho mazu pomaha hyaluronicka kyselina, cetylovane oleje, CMO a tiez nezmyselnatelne(unsaponifiables) oleje, najma z avokada. 2 avokada tyzdenne odporucam jest ludom co si extra namahaju klby, alebo su starsi a uz sa im netvori dost maziva a vyschynaju im klby.

Polerko

Kaaackooooo ja tiež tancujem už takých dobrých 5 rokov v súbore a koleno ma začalo tiež bolieť resp. pravé.. a hlavne pod Patellou tak trošku vpravo.. tiež by ma zaujmalo čo to môže byt..

polerko

Kaaackooooo ja tiež tancujem už takých dobrých 5 rokov v súbore a koleno ma začalo tiež bolieť resp. pravé.. a hlavne pod Patellou tak trošku vpravo.. tiež by ma zaujmalo čo to môže byt..

kaaackoooo

Dobry den mam takyto problem s kolenom teda z lavim kolenom ... tancujem uz tri roky noo prestal som koli tomu ze ma koleno zacalo poboleivat na pravej strane v strede jablcka a tak som isla ku doktorovi a ten mi navrhol rehabilitacie a necvicenie... tak som rehabilitovala a necvicila teda sedela som doma... teraz pred mesiacom som zacal chodit zasa na tanecnu a koleno sa zasa zacalo ozyvat.... neveim co mam robit v casopise som citala ze kolena nas boia preto lebo po dlhom case zasa cvicime tak neviem co uz s tym ak by sme mi vedeli poradit prosiiim

RNG

smajlo, vydieraju sa ti klby. Pomozu ti doplnky na klby. To nie je bolest, co staci odstranit ale regeneracia poskodenych klbov.

plst

smajlo tento problem mam aj ja ale s oboma kolenami.Bol som u obvodneho lekara a ten ma poslal k dalsim 4 a nic mi nezistili vsetky testy dopadli uplne super.Teraz som to nechal tak lebo nemam uz chut minat peniaze na doktorov ktori mi povedia ze som zdravi.V lekarni som si kupil tablety zinok,horcik,vapnik a mam pocit ze bolesti kolien sa zmiernili.Skus aj ty skoro nic za to nedas jedno balenie stoji tusim 80SK.

smajlo

...a keď pôjdem k lekárovi, tak neviem, čo mu mám povedať...
Dobrý...bolí ma koleno, ale vždy na inom mieste...čo mi je? ...podľa mňa je to čudné... :(

smajlo

akupunktúra? ihiel sa dosť bojím...
...behať po doktoroch teraz veľmi čas nemám...
...magnetické vložky? to som ešte nepočula, ale ja trénujem už 10 rokov karate (naboso), takže skôr ten pás...máš o tom nejaké info?