STRASNA bolest ... TRPIM

noonaa

ahojte,tak noc so prezila celom fajn,este som napuchnuta ako pampuch,ale da sa....citim si to take hlboke,surove, ale aspon sa zo mne uz neleje krv...takze, vravite,ze dobre vyplachovat repikom? skusim....ale najhorsie bolo dnes umyt si zuby :))

qqqqq

na vybratie nervu zo zubu sa nedavaju ziadne lieky.. ja mam mrtvych uz viac zubov, tak viem. nerv sa vybera vtedy, ked je kaz velmi hlboky a blizko nervu, tak sa nerv vyberie a vyplni sa potom koren zubu a ten zub potom casom trosku scernie. Akurat ked mi vyberali tie nervy, tak mi to riadne opichali (chodim ku sukromnikovi specialistovi-pretoze mam neuveritelny strach z bolesti, co sa zubov tyka, z vlastnych skusenosti) a aj tak som to citila, je to otras, ale ked mi trhali zub mudrosti, lebo korene boli poriadne blbo zarastene, tak to bolelo omnoho viac ako cokolvek ine... a potom ti tam zostane krater - diera v dasne, tak som si to vyplachovala repikom a kamilkami.. antibiotika mi dala potom preventivne obvodna lekarka a od bolesti vzdy uzivam novalgin, mne ine na zuby nezabera :( ale ten novalgin je fakt dobry

bebe1

mojej mamce dnes vyberali nerv zo zubu ... TO boa Bolest!!! Nemala to ani umrtvene. Ale uz jej je lepsie. Zubar jej nedaval ziadne lieky.

jablonkaa

samozrejme ze si mozes dat. akurat anopyrin je na riedenie krvi, ale ibalgin, novalgin, panadol mozes spokojne uzit. netrap sa s bolestou, mohol ti to zubar hned odporucit.

noonaa

dik babyja som dnes isla na preventivnu prehliadku azrazu takyto verdikt...bol von skor,ako som stihla povedat,ze mam menzes...viete,obcas pacient nestihne reagovat.....takze tak,ale dik za rady,takze si mozem nieco dat od bolesti?

[zruseny12]

jablonka,ano ani som si nejak nevsimla toho...druhykrat si precitam prispevok a teraz som to necitala...ano MAGNE B6

jablonkaa

noona, zuby sa nemaju trhat v case menstruacie. teraz uz s tym nic nenarobis, ale budes vediet pre buducnost.
mariaa, asi mas na mysli magne B6, nie magnum, vsak?
velmi dobry na kratkodobe uzivanie od bolesti je novalgin, je to vsak silnejsie analgetikum a tazko ho dostat bez predpisu. skus si popytat len mensie, 10 tabletove balenie, mali by ti ho vydat. alebo skus panadol femina, aspon na bolesti v podbrusku by mal dobre zabrat.