žltý výtok

Príspevok v téme: žltý výtok
kamélia

Chcela by som poradiť.V priebehu dvoch mesiacov sa mi dva krát stala taká vec,že keď som bola na WC na malej potrebe tak moč som mala normálnej farby,ale papier po vytretí mi zostal neonovo-krikľavo žltý.Keď som sa vytrela hneď druhý krát tak už bol papier čistý.Po gynekologickej stránke som v poriadku,mám to potvrdené gyn.dr.
Nemám výtok,ani svrbenie,ani problémy pri močení.Nejde mi to do hlavy - tá farba.Bolo to bez zápachu.Poznáte ? Poradíte?

agina

Moznoze sa ti zmenila trosku farba mocu, v zachode to zrejme nebolo tak vidno, kedze sa to zriedilo s vodou, ale na papieri je silna koncentracia. Mozno si nieco take vypila, co ti zmenilo trosku farbu.Neviem.

kamélia

No veď to,že áno a mám taký pocit,že to z vagíny ani není,lebo to by som mala výtok stále.To ide skôr s močovodu.

agina

Jaaaaaj moja, to by to veru mohol lahko zaniest infekciu do vaginy.Ale si pisala, ze po gynekologickej stranke si v poriadku....

kamélia

Agina aj ja som si to myslela,mohlo by to byť aj tým,lebo na inom papieri to nemávam?!Ale zase to nemávam stále na tom čo používam doma len občas.Ja som premýšľala nad tým-plná obáv-že či by príčina nebola v tom,... keď mi to môj priateľ robí ústami tak mi zájde až na anál a či by mi nemohol preniesť odtiaľ nejaké baktérie?

kamélia

Ľudia to mi fakt nikto neporadí.Dnes sa mi to stalo opäť.Včera som sa milovala so svojim priateľom.Pomimo nemám žiadne výtoky!!!
Čo to môže byť????