bez orgazmu!!!

cikulienka

ja mam vzdy asi najvacsi orgazmus, ked som na nom.. vtaka ma dost velkeho aj hrubeho, tak ked do mna vraza a ja lezim na chrbte a nohy mam dohora, tak to je tiez fajn,ale urcite to vyskusajte vy na nom, lahnite si na neho, nohy si natiahnite dozadu, lakte si dajte vedla jeho hlavy, nech vam pri tom cmula bradavky a potom sa posunte nizsie a vrazajte si ho tam tak ze na nom lezite... ja som v takejto polohe uplne prvykrat dosiahla orgazmus a odvtedy, ked sa mi to nedari v inych polohach, dorobim sa aspon takto. urcite skuste, mozno bude :) ono zalezi asi od tych najcitlivejsich miest, aby sa tam spravne obtieral...

nina 1

mmm 123 mas pravdu v tom, že ja napr. som uplne uvolnena ale sa fakt kontrolujem v tom ako vyzeram, vzdycham, sledujem priatela či sa to paci jemu atď. ale uvolnena som aj sa mi to velmi paci, len asi rozum nevie vypnut.

mmmm123

trening trening trening

treba to skusat sama so sebou a vyskusat vela sposobov...najlahsie to ide vo vani so sprchou a prudom vody...

ak to zvladnete same, naucite sa co potrebuje vase telo na jeho dosiahnutie, ake svaly pouziva atd....potom to pojde jednoduchsie aj s partnerom..

jo a dolezita vec je uvolnit sa...ale naozaj...prestat mysliet na to ako pri sexe vyzerate, ako sa spravate, ako dychate/vzdychate....vypnut hlavu a oddat sa tomu....

orgazmus zacina v hlave.....

ja som mala tiez problem dllllllllho, kym som na to jedneho dna neprisla a teraz som stastna...

drzim palce ;)

nina 1

ja mam 24 rokov, s prietelom som rok a pol a tiež som nemala orgazmus. bojim sa že ho mat ani nikdy nebudem. ale lubim ho a sex s nim je aj tak užasný. ved to je sulade duši a o spojeni tiel, o blízkosti toho druheho a o laske. takže aj ked ho mať nebudeš nevadi. ale aj ja by som rada vedela, ako na to.