mužske telo a jeho tajomstvo

Príspevok v téme: mužske telo a jeho tajomstvo
ivana 9

chcela by som lepše porozumiet mužskemu telu. Aj ked mam 23 rokov a pravidelny pohlavny styk, chcem vediet ci muz ked ejakuuje / strieka/ znamena to že dosiahol orgazmus? a ejakuacia prichadza sama od seba, alebo ju vie, /samozrejme zrelý muž nie mladež/, ovladat a po určitom čase si povie- tak stačilo , spravim sa. a je pravda, že cim je viac vzrušený tým rýchlejšie ejakuuje? su to možno hlupe otázky, ale do očí by som sa toto hanbila niekoho opýtať. vopred dakujem za odpovede.

rebellin

Dá sa to zadržať na akokoľvek dlho, ak vtedy myslíš na niečo iné ako na prebiehajúce milovanie, len to muž nesmie prehnať pretože sa môže stať že to úplne zablokuje a k orgazmu nepríde. Toto je umenie regulovať, často sa mi stalo že som potom nedosiahol orgazmus ani keď som veľmi chcel.

eklhaft

Pocuvaj sem , ved kazdy tolerantny muz to robi len koli zene , a ked uz nevydrzi tak je po sexe,,,,X krat som musel priatelku uspokojovat oralne ,len koli tomu aby som sa neurobil predcasne ,ale je to zas pekna vlozka do sexualnych hratok ......Nevahej a toc.

atla

ok, vsetci chlapi pisete, ze sa to da oddialit ale ide to velmi tazko, a nie je to prijemne oddialovat silou vole....tak naco to potom robit? Sak skodite sami sebe nie? Odopierate si rozkos...kvoli comu?

ffft

Jasne ze sa aj mocenie da zastavit ale niekedy ked musis tak vies ze vydrzis este minutu ale potom ti uz ani uzlik nepomoze. Nehovorim ze to nejde ale ivana sa pytala na pocity a ako inaksie chces priblizit pocity ktore ona nepozna ako ich co najviac priblizit nicomu co ano.

AdamKrt

ffft:

mocenie, prud mocu sa da zastavit. Ci docasne, ci uplne. Tak isto, ak vie niekto dobre ovladat ejakulaciu, vie ju potlacit uplne, ak sa vie ovladat. Je to HODNE narocne, ale da sa to. Tiez to viem. Niekedy sa to sice nepodari, ale casto ano. Je to velmi narocne a je to velmi neprijemny pocit potlacit to silou vole a stiahnutia svalov. Okrem toho sa to da o dost lahsie zastavit pritlacenim prstov na iste miesta...

ffft

ked muz ejakuluje da sa to pre zenu predstavit ako pri moceni do stej miery sa to da ovladat ale ci je viac vzruseny a drazdeny tak sa to dostane do fazy ked to uz nejde oddialit. Je to ako ked potrebujes ist velmi cikat a uz to nemozes udrzat. To je tqak asi najblizsie tomu. Ano ked strieka dosiahol orgazmus. Orgazmus je kombinacia vzrusenia a mechanickeho drazdenia. Ked ho chlap chce oddialit musi mysliet apon nachvilui na nieco ine a musi znizit frekvenciu suloze. Ako napisal brano ked to priatelka reguluje a zacne poriadne blbnut tak ani myslenie na ufoncov ti nepomoze. A aj na poslednu otazku je odpoved ano ked par spolu len kratko a zacinaju sexualne zit a dievca je prekrasne tak pri spolocnych hrach netreba vela aby sa rychlo, alebo rychlejsie spravil.