Spanielcina

KAS

Mozno to bude trochu odveci,ale hladam brigadnika/brigadnicku na leto k spanielom co chodia na Slovensko. Ak viete o niekom napiste mi.

monica gazpio

Kúp si knihu po španielsky za štyri týždne je tam aj CD. Je to praktická kniha a CD je v dobrej kvalite. Od vydavateľsva Príroda a edícii Klett.

lucinka22

Ja som to skusala cez google. Ale nic dobre som nenasla. Na anglictinu a nemcinu je toho vela, ale k tej spanielcine sa neviem dopatrat. No este nieco skusim vyhladat.

axelonka

skús sa orientovať cez google:) keďže po španielsky toho veľa neviem, tak ti nemôžem nejako pomôcť, ale zadaj si do googla nejaké kľúčové slovo po španielsky, napríklad čo konkrétne z gramatiky si potrebuješ precvičiť (príklad - minulý čas, budúci čas, tvorenie viet a podobne) a ono ti to vypľuje veľa stránok s cvičeniami. ja to tak zvyknem robievať, ale s inými jazykmi a doposiaľ som bola vždy úspešná v hľadaní a našla som mnoho cvičení, takže hor sa do precvičovania:)

kamoska

veď skús sledovať priblblé telenovely, ktoré sa vysielajú duálne, stačí ti len stlačiť jeden gombík na ďialkovom ovladači k televízoru