bolestiva menstruacia

Príspevok v téme: bolestiva menstruacia
kostlivec

Caute. mozno to tu uz bolo, ale bohuzial som nic nenasla. Potrebovala by som zistit, ci neexistuje nieco (okrem HAK), co by zmiernilo velke bolesti pri menstruacii. moja segra to ma dost drsne, raz uz aj odpadla. chcela by som jej nejako pomoct :( ak mate nejaky typ, prosim, poradte. mam na mysli napr. nejake vyz. doplnky, alebo hoc len babske rady. Dakujem vam!

Dolynka

YAM som odskúšala, ani neviem, ako som to dostala...zatiaľ užívam len 3 týždne, ale určite pokračujem v tom...super, teším sa konečne mám normálnu menštruáciu a možno už konečne nebudem "chudokrvná

silvereye

Ahojte,
Chcela by som poradiť všetkým ženám ktoré trpia bolestivou menštruáciou.!!!

Už týždeň pred menštruáciou treba začať užívať magnézium (v prášku, riedi sa ako nápoj,aj s príchutami)

Hovorím to s vlastnej skúsenosti, roky som mala silné krče a nepomáhali mi žiadne tabletky proti bolesti a nakoniec som vždy skončila na pohotovosti.

Teraz nemám žiadne bolesti :)

PS: za pokus nič nedáš...

silvereye

Ahojte,
Chcela by som poradiť všetkým ženám ktoré trpia bolesťami pri menštruácii.!!!

Už týždeň pred menštruáciou užívajte magnézium( v prášku,riedi sa ako nápoj, aj s príchuťami, nájdete v lekárni )

Hovorím to z vlastnej skúsenosti.Dlhé roky som trpela silnými krčami a nepomáhali mi žiadne tabletky proti bolesti, nakoniec som vždy skončila na pohotovosti...

Teraz nemám žiadne bolesti!!! :D

PS: za pokus nič nedáš...

palomino

borovica, diky za info, ja Flector v prasku beriem uz 5 rokov, akurat, ze zijem v USA, tak sa snazim zistit, ci take daco je aj tu. Lekarka mi predpisala Ponstel, ale ten mi nezabera, Flector je jedina vec, co mi zabera proti bolestiam a nechcem, aby mi nasi museli ten Flector stale posielat.

borovica

Volá sa to Flector, sú to sáčky je tam asi 10 ks, dostaneš to v lekárni na recept. Keď to berieš 1 - 2 sáčky za mesiac tak by ti to nemalo uškodiť a mojej neteri to pomáha od veľkých bolestí a vyskúšaj aj horúcu vodu do flaše a dobre prehriať brucho.

palomino

Mne ocko uz pred desiatimi rokmi kupil pupalkove kapsule, mavala som priserne krce a pomohlo to tak ako mrtvemu klystir...Ja som chcela vediet, ci Flector existuje aj vo forme tabletiek ci prasku, to je vsetko.

RNG

Palomino, nie kazdy na vsetko doplati, len ja to povazujem za zbytocne riziko, ked je v prirode plno rovnako ucinnych prostriedkov, bez bocnych ucinkov.
Hlavne, ked sa to ma pouzivat dlhodobo, tam sa ta pravdepodobnost umerne zvysuje.

palomino

Ja som nasla iba patch, vo forme tabliet ci prasku to tu nedostat?
A pribalovy letak k nemu mam:) Kazdy liek ma milion side effects...Ja ine lieky neberiem a po piatich rokoch uzivania som ok, aj pecen aj vsetko. Mamka berie 15 rokov hormonalnu substituciu, lebo bez nej nemoze byt a tiez je uplne zdrava...