stale hnacky pomoze mi uz len psycholog????

liecitel

vyskusaj toto: nakrajaj si baklazan, chod nachytat cerstve dazdovky za uplnku mesiaca, zober aj nejake rastlinne vyhonky a trus z kukucky, vsetko to rozmixuj a 30 minut podus na panvici wok-kena-homa. rano to este premiesaj s kozym mliekom (2 litre) a sprav si s tym klystir. ale tekutinu v crevach musis zadrzat minimalne na 24 hodin, ale to by nemal byt problem, s kludom mozes ist aj do prace, alebo si zahrat squash. potom je dolezite sa vyprazdnit najlepsie v teplom kupely, napriklad v termalnych pramenoch, alebo niekde v kupeloch. potom sa cely natri indulonov a zabal sa do deky. tak zostan aspon 2,5 hodiny. a potom by si mal byt zdravy.
tak sa maj ahoj!

RNG

Maros, steak je sterilizovany upravou a zeleniny jes surove, tj obsahuju casto rozne mikroby a enzymi, co moze sposobit hnacky.

dewfg

skúste aloevera je vhodná pri nepríjemných pocitoch nadúvania, zápche, hnačiek kontaktujte ma ak máte záujem

jarda56

pridávam sa do klubu rýchlobežiacich. Janapa, o tých probiotikach som už počul, ak sú také dobré tak vyskúšam aj ja. Mal som z lekárne, ale tie za nič nestáli.

Maros75

Zaujimane,ze po riadnom steaku ma v zivote neprehnalo.A akonahle si dam nejaku cudnu zeleninu ci ovocie......letim na toaletu.

janapa

Stravu nemen, potrebujes vyvazenu stravu. Ale určite skus probiotika, ale nie su probio ako probio. Kvalitne kanadske, min. 4-5 kmenove, a uchovavaj ich stale v chlade! to je velmi dolezite. Ja som tak pred polrokom mala hrozne problemy - najskôr som to uzivala pravidelne, teraz uz len sem tam, ale stolicu mam stale upravenu. Objednavala som to tusim cez produktyegrt.sk, proste na ne nedam dopustit.Drzim palce,nech to co najskor skonci

RNG

Nuz ja si nemyslim, ze je vsetko v psychike.
Alergie, potravinove alergie, rozne nakazy bv crevach, rozne chemicke a biologicke zamorenia(vcitane mnohych liekov) tiez sposobuju hnacky.
Hnacka je prirodzena obrana tela, ktore sa znazi neziaduce latky z criev vyhodit.

baterka

Vedela by som Ti poradiť. Možno zaberá psychológ.. no neviem do akej miery a na ako dlho. Pretože keď Ti predpíše lieky tie to neriešia len utlmujú a navyše majú vedlajšie účinky. Robím so zdravou výživou, tiež ju užívam bo ma nebavilo stále sa napchávať nejakými chemikáliami.