Nadmerna tvorba hlienu

Príspevok v téme: Nadmerna tvorba hlienu
miťa

prosím o radu , nakoľko moje štvorročné úsile zbaviť sa tejto choroby je neúspešné. Naopak choroba sa mi stále zhoršuje a už takmer celý deň vykašliavam veľké množstva hlienu. Som už úplne zoslabnutá, a veľmi ma to obmedzuje na verejnosti.Bolo skonštatované lekárom, že ide o chronikú bronchitídu, a že stým musím žiť. Prosím o radu, či nie je spôsom, aspoň trochu zmierniť túto nepríjemnú chorobu. Nikdy som nefajčila.Som z toho zoslabnutá, a psychický zničená. Ďakujem za každú dobrú radu.

Kýčera

Karlito-samozrejme,môžeš byť na ne ALERGICKÝ,môžeš sa od nich nakaziť rôznymi chorobami, parazitmi,vírusmi,baktériami,...Skús ich zo svojej blízkosti na chvíľu odsunúť a sleduj svoj stav.

karlito

Dakujem za rady posuniem dalej bol som na EKG ok v krvi nasli len zvyseny cholesterol a tlak 130/80 vek styricat rocny a lieky antibiotika naparovanie tablety Acc syrupi od kaslov nic nezabralo a cystam sa ku alerGologicke vysetrenie ale u nas v Bn sa na to caka styri tyzdne najmenej...
Tak uvidime ale ak to bude negativne tak
Budem hladat dalej..Dakujem za vase nazory a komentare..ale ako hovorite treba najst pricinu este ma napadlo ci to nemoze byt prenosne od macicki alebo psika...?

Alisia

Neviem čo to bol za lekár, ktorý tvrdí že s tým už musíš žiť. Koľko máš rokov? Rovnako neviem aké ďalšie vyšetrenia si podstúpila, napr. alergo-imunologické. Boli vyšetrené aj hlieny, aké lieky si užívala? A čo očkovanie proti pneumokokom? Je treba najprv nájsť príčinu zahlieňovania.

karlito

DOBRY
ZDRAVIM UZ DVA ROKY SA TRAPIM ZO SOPLIKAMI KAZDE RANO A TROCHU BOLI NA HRUDI A SAMOZREJME VYKASLAVAM HLIEN....M
CLOVEK VERI ZE TELO SA STIM VYTOVNA PO CASE ALE JE TO BOJ SYRIPI A TABLETKY ACC SLABUNKE NEUCINE VIE NIEKTO NIECO CO BY PORADILO V TOMTO BOJI???DAKUJEM

alazu

Hľadanie na internete bol môj posledný pokus ako sa zbaviť hlienov.Absolvoval som veľa lekárov a nič nepomohlo. Skúšam Vincentku a zdá sa že zaberá. Teraz musím zmeniť stravovacie návyky. Ďakujem. Po roku som opäť optimista !

olča

Majkee, dnes mi manžel kúpil v lekárni VINCENTKA nosný sprej, ktorý stoji 3,50 E , ale lepšie je si kúpiť fľašku a nakvapkať si koľko potrebuješ a je to aj lacnejšie. Fľaša stoji niečo kolo 1 eura a máš to na veľmi dlho.