je to normalne?

schia

Neboj sa vysmiať Ťa nemá prečo,veď je tu na to ak sa bude tváriť ako "dôležitá" a Ty akože "hlúpučká" treba dať najavo,že áno Ty si laik a on odborník tak je tu na to aby Ti zodpovedal Tvoje otázky keby sme si vedeli svoje problémy sami zodpovedať a vyriešiť (teda čo sa zdravia týka) tak by sme ich nepotrebovali tak nech je rád,že sa ho má kto pýtať.Ja sa koľko krát zhovadím len nech mám istotu,ale vždy dám najavo,že lekár je tu pre mňa!Tak ako ja idem za ním s nádejou a dôverou po radu ,tak by mal od zdvorilo a pokojne zodpovedať všetko čo človeka zaujíma,veď zdravie je najdôležitejšie a prvoradé.
Tak do nej :)))
Vsjo bude dobré ,držím paľčúše :)pa

co to....

Fiiha.. tak tehotna istotne nije, kedze kramy som mala:) NASTASTIE ...
ale podjem teda ku lekarke,hadam ma nevysmeje... , to mas uzasne ze mas takeho dobreho lekara:) a odkial vlastne si? Tak ja sa popytam:D dakujem vazne, hadam to nic nebdue...:(

schia

Si myslím,že môže ísť o nejakú hormonálnu zmenu.Treba ísť za odborníkom.Ja k svojmu gyndášikovi chodím rada,vážim si ho ako človeka a ako lekár je nenormálne dobrý!!! Ja tam sedím a pýtam sa pokieľ nemám pokoj na duši :)už mi raz aj kreslil ,aby mi daný problém vysvetlil:))
Netreba sa báť,že sa strápniš no a čo,veď ide o Tvoje zdravie a vnútorný pokoj.Ak to bude ako odborník ignorovať-treba zmeniť lekára.Podľa mňa potrebuješ dať doporiadku.S tými bradavkami sa mi to vôbec nepáči to tam nemá čo robiť ak si není tehotná!!!
A výtok-ťažko poradiť-môže byť hocijaký .Niekedy výtok nemusí znamenať problém,ale aj to najlepšie posúdi lekár.:)

co to....

mam 20... tie bradvky maju ako keby stale iny tvar..:(
raz mi na to pozerala ale nic nenasla, nonemyslim si ze ked to bolieva tak by som to mala nechat tak,,, mam aj dost huste vytoky, a to s ty moze tiez suvisiet?

schia

No podľa mňa to teda určite normálne NIE JE!!
Odporúčam vyhľadať pomoc u gynekológa.Neviem koľko máš rokov ,ale pri preventívnych prehliadkach je normálne,že lekár kontróluje nie len prsia ,ale aj bradavku!
Môže ísť o závažný problém ja by som určite nečakala ani chvíľu a utekala za gynekológom.