sex v trojke

Príspevok v téme: sex v trojke
katinka1

Chcela by som vediet,ci mate niekto s niecim takym skusenost.Mna to velmi laka uz dlho to vyskusat.Momentalne mam jedneho kamosa,s ktorym sa stretavam prakticky len za ucelom sexu a chceli by sme to vyskusat:-)s mojim byvalym sme o tom tiez hovorili,ale tam ma to preto odradzalo,lebo som toho nazoru,ze ked sa uz niekto na to da,tak by tam nemala byt pritomna vobec laska.Ja osobne si neviem predstavit,ako by som videla ako moj milovany muz si to rozdava s nejakou inou.Mate niekto s tym nejake skusenosti?

katinka1

Tak ja by som radsej asi prijala sex,kde su dve baby a jeden chlap,lebo celkovo mi to pride neprirodzene,kde su v jednej posteli spolu dvaja chlapi.Mne samej sa paci aj sex so zenou,uz som to aj skusala,tak radsej taka varianta:-)a kamosa by som asi na dalsieho chlapa v posteli neprehovorila:-)

rosenberg

Ja mam opacnu skusenost, bolo to s dvoma kamaratkami co si chceli len zasexovat. Bola to paradicka lebo obe boli poriadne nadrzane a striedali sa jedna radost na mne. Asi najlepsi sex v zivote to bol, ale ziadna laska samozrejme...

Co sa tyk dvoch chlapov a zeny, tak sa tma zamysli nad tym ci znesies aby ta robili dvaja naraz, teda ci mas rada tvrdy anal. Lebo taky nadrzanci sa asi nebudu obtazovat lubrikantom.

vie

zazila som s dvomi chlapmi,bolo to zaujimave...oni bratia,bez lasky,proste len zivocisny sex...do trojky laska skutocne nepatri...

peter.

skusenosti nemam, ale tiež si myslim, že laska tam nemôže byť. ved by som žiarlil a bal sa že s tym druhym sa jej to viac pači. ale každeho chlapa laka on a 2 ženy. ale v tom prípade, by žiarlila priteľka . niekedy si ju doberam, že pojdeme do trojky a ona že fajn zavola kamoša. no ja som mal na mysli "2 ženy "a nie "ona a dvaja muži!". hehe. ale nikdy by som ju nenutil. to potom nie je laska.