Blondiny poradte

Príspevok v téme: Blondiny poradte
faast

ahojte mam stredne hnede vlasy a zo spodu mam blond farbu ktora mi uz odrasta a chcela by som si dat blond farbu na celu hlavu...vlasy po farbeni zo spodu sa mi vobec neznicili aj ked som si ich farbila doma a sama mam totiz dobru kvalitu vlasov a vobec sa mi potom nezmenila.Prosim poradte mi neaky odtien farby co hned chyti na blond nie na zlto lebo zo spodu mam zltoblond vlasy a to sa mi velmi nepaci chcela by som priblizne taku farbu ako mala Dana vo filme Krok za krokom.ZA rady dakujem=)

suns

Ahojte baby :)

ja som blondina, ale skor taká do medova, do zlata..
prefarbila som sa zosvetľovačom od Syoss, tým najsilnejším a mala som úplne biele vlasy :) tiež som používala fialový šampón a krásne mi to vytiahlo - používala som od Schwartzkopf, stoji ale 11€-
A mám otázku ! Mám už svoje vlasy asi 5cm vyrastené a ostatné biele. Chcem si dať hnedý melír - bude to pekné ??
chcem si to spraviť doma, už som si tak robila blond melir a bolo to super :) je to cez čiapku, len je s tym strašná robota.
Keď mám vlasy zosvetlené peroxidom - ako mi chytí NORMÁLNA HNEDÁ FARBA ?Nebude to do zelena, ako tu už baby písali ?
diky za rady :)

Nel6589

ahojte.najlepšie urobite ak si kupite šampon kallos(silver reflex) kupite ju lacno stoji iba 1,5 eura v kadernictve alebo na internete.už po 1 alebo 2 použitiach vám vlasy budu pekne prirodzene plave a žlte odlesky 100% zmiznu.

blondska

ja mám prirodzenú farbu blond....ibaže jasné, že mi teraz v puberte stmavli svetlohnedej.....teraz som si kúpila škandinávsku blond od palette...no uvidím ako to dopadne :)

citta

ja mam prirodzenu farbu tmavo hnedu, a pouzivam farbu skandinavska blond od palette a ziadny zlty nadych nemam, mam skor vlasy do biela...som zatial spokojna.Predtym som malan ciernu farbu a z nej som isla hned na blond....najprv som chodila s orange vlasmy-domaca praca, ale uz by som sa s tym zverila odbornicke.

ssja

Ahojte!!! A aké máte skúsenosti s patete farbamy: C10, A10, E20??? Môžem ich ku koncu farbenia na posledných 5-10 min. rozčesať aj na celé vlasy?? Nezničia sa mi??
Ktorý z týchto odtieňov ,,chytá\" najlepšie? Máte skúsenosti aj so Schwarckoff farbou Slonovinová blond?? Vyrábajú ju ešte??
Poraďte. Ďakujem

fiaa

ahoj ja mam tmave blond vlasy prirodzene, ale farbim si, a aj ja som mala problem s tym ze tie farby chytaju na zlto, ale skus si vyberat studene odtiene- hlavne svetlu popolavu, ta nema zlty zaklad, chyti ti skor na bielo. a ak konkretne, ja pouzivam myslim ze je to garnier nutrisse, su tam take superzosvetlujuce odtiene :) a nechytaju na zlto...