V Nitre umrelo dieta pri porode

Príspevok v téme: V Nitre umrelo dieta pri porode
clupka

dnes som sa v TV dozvedela o tejto dragickej udalosti kde odmietli mamicke urobit cisarsky rez aj naopriek to mu ze sa citila velmi zle vraj takato poziadavka nie je mozna mozem ubezpecit vsetkych ze je to loz lebo sme boli svedkami toho ze si na Slovensko prisla porodit cisarskym rezom mamicka za peniaze, az z nemecka aj ked nemala termin, takze nech PANI doktori v Nitre nech neklamu nieje to pravda, zabili dietatko ktore sa mohlo narodit zive keby vyhoveli rodicke, zeny ak chcete porodit zdrave dietatko plate PLATTE, a platte, inak dopadnete ako ta uboha mamicka z Nitry........

lili 3

teda musim napisat. ja som rodila v trstenskej nemocnici na orave. pritom som cele tehotenstvo stravila u inej lekarky v nitre. ale aky su tam prijemni a ochotni ludia, by ste neverili. ziadne uplatky. samotny primar sa tam o nas staral ako o oko v hlave. sestricky tak isto.neuveritelne.taky ludsky pristup mali. taktiez som nic neplatila a starostlivost bola vyborna. a pritom by ste povedali co taka orava. mozem len odporucit.

titi

Naštastie nemusím suhlasiť s tým že len platte,platte..Podla mna lekári nemaju ubohí plat.Maju zodpovednu prácu,ale pacienti ich aj naučili na to ako môžu zbohatnuť.Pred 1.pôrodom som bola 11.týždnov v nemocnici.Nechcelo sa mi veriť čo pacientky rozprávali.Ako na trhu.Istému primárovi mali dať sumu:spontánny pôrod 5 tisíc.cisársky 7-10tisíc a to v roku1998!!!Ked začínam spontánne ale musí to ukončit cisarskym tak tam na stole doplácam???Hnusné niečo.Prvé sa mi narodilo u službukonajuceho/služil aj primár/naštastie nebol potrebný/.Ked som odchádzala tak som podakovala,fakt sa staral o nás po celý čas ak sme tam boli.Druhé som porodila so svojou doktorkou.Ziadne peniažky podplácanie dopredu...9 mesiacov bola ku mne velmi zlatá,príjemná.Po pôrode manžel jej zobral krásnu kyticu,/má rada kvety/no a ...nezobrala ani za svet.Aj v nemocnici ked som ju ponukla niečím z domu/od mamy koláče atd./ked služila,horko ťažko zobrala,nech aj mne zostanu.Takže su aj takí doktori v tej našej republike,ale aj opak.

usiko

suhlasim s barbinkou a ifkou....ten nazov temy sa podoba titulkom v nemenovanom stupidnom bulvarnom denniku a pacienti nech neplacu, ze od nich lekari chcu uplatky, pretoze im ich sami davaju....nasa rodina nedala este nikomi nic a tu sme...a to mame par oparacii za sebou......co uz by lekar lepsie spravil, ked dostane desat tisicnaviac, ked nie je schopny? tie peniaze mi viac sikovnosti a vedomosti nedaju...na lekarov treba takto- treba ich sledovat, chodit casto do nemocnice za pacientov este pred operaciou a vela sa pytat, a nebyt velmi mily, nech vedia, ze su na ociach a oni si daju pozor, ako operaciu urobia....pravda, pred tym si treba vybrat dobreho lekara, teda kvalitneho...a to chce tiez cas......

zuzic

danny ako mozes povedat ze by doktori chceli zarabat 100 tis? co nevies aky ubohy maju plat? a nemozes hovorit o vsetkych ze su uplatkari. je mnoho takych ktorym na cloveku velmi zalezi a ti si taketo osocovanie naozaj nezasluzia!

ifka

..na uplatky naucili lekarov pacienti..a nikto iny,len pacienti s tym mozu nieco urobit..lebo u nas je bohuzial taka mentalita,ze si kazdy mysli,ze lekar je BOH.je to ale obycajny clovek,len studoval o sest rokov viac..

clupka

barbinka ci to niekto videl alebo nie to nie je o tom ale o tych zlych skusenostiach s ktorymi sa clovek musi stretavat ak chce priviest zdrave dieta na svet mame v rodine dva porody ktore boli za velmi dramatickych okolnosti no na stasie zo stastnym koncom ,ale som len chcela poukazat na nehoraznost nasich gynekologov, ktoryza peniaze urobia vsetko boli sme toho svedkami nikto mi to nevyhovori,a co na tom ze zakladam temu ktora bola v TV ved na to je forum kto nechce nech necita!!!!!!!!!!!!

mirka 23

No a k tým úplatkom. Kámoška rodila v Košiciach (v Šaci) v súkromnej pôrodnici. Je to taká ospevovaná pôrodnica na východe. Platila si za nadštandardnú izbu, sestričky aj lekárka ju obskakovali. Po pôrode dávali lekárke obálku, ona ju odmietla so slovami, že ona má krásny plat, ona to v žiadnom prípade nevezme...
No a zase v Prešove odlial som, je to trochu inak...