Kto má keramické/ú korunky/u?

Príspevok v téme: Kto má keramické/ú korunky/u?
sissina

Takže: Zubárka mi ide robiť 6 koruniek vpredu. 1 zub mi však najskôr vytrhla (bol aj tak mŕtvy), aby to bolo estetickejšie. 6 týždňov čakám, kedy sa to zahojí a potom mi ide vŕtať ostatné zuby kvôli tým korunkám. Moja otázka je, KEDY SA VYBERÁ FARBA akej budú korunky? Je to tak, ako si myslím, že teraz, keď mi ich bude vŕtať už doktorka vyberie aj farbu a technik to podľa toho spraví? Potrebujem to vedieť kvôli tomu, že si ich chcem najskôr dať niekde vybieliť a chcem si to časovo zariadiť. Dík za odpoveď.

google

Bielenie podla mna neni najstastnejsia volba. Ked si teraz tvoje zdrave zuby vybielis, zubarka ti podla nich vyberie farbu koruniek. Po case ti tvoje zdrave zuby ziskaju svoju farbu naspat a korunky zostanu belsie. Tak zvaz.

fiha

Ja som si tiez dal keramicke korunky na predne zuby a teraz rozmyslam, ci to bolo dobre rozhodnutie. Stale si na ne nemozem zvyknut, nedokazem hryzt potravu, vadia mi aj pri umyvani a bozkavani. Ak sa to nezmeni, budem to musiet dajako poriesit, ale fakt ze netusim ako. Rad si precitam skusenosti inych....

sissina

Čo? 15000? Uf. U mojej zubárky to mám za tých 3000/ks. Dosť dobrá cena. Hej, vybieliť si chcem samozrejme tie ostatné.

ninka255

čo si chceš dať vybielovať, však vravíš že ti ide robiť 6 koruniek? tie dalšie zuby?najskôr ti musí všetky obrúsiť, vyplniť aby boli pevné a potom zoberie odtlačok a bude vyberať farbu podľa ostatných zubov.tie predneé zuby sú aj tak o trochu belšie ako tie otatné.