oral

lilipo

Nie nemoze. HPV je jediny virus ktory sposobuje rakovinu a len rakovinu krcka maternice, ktora sa moze sirit potom dalej na maternicu atd... Nemozes dotat inu rakovinu

razor

mna velmi rajcuje, ked mi moja obcas pri tom prejde jazykom par krat rezko po obvode zaluda a potom zbehne tam a spat od uzdicky az dolu ku korenu a jemne oblize vajcia :-) lovegirl ked to na neho pride, tak ho prestan pri fajceni robit rukou a len sa mu hraj s vajickami a oblizuj mu ich, tym ho udrzis "pri zivote" ale nespravi sa...aspon myslim. No kazdy je iny, takze tazko povedat, lebo kazdeho vzrusuje nieco ine "-)

madgirl

ja sa ho casto vobec pred tym nedotykam rukami .. len ho bozkavam na vnutornej strane stehien, sem tam zdrhnem a potom ho rovno jemne do ust dam ... este nemusi byt ani 100% pripraveny, ale takto sa to spravi velmi rychlo ;) ... i ked ako kedy, nakoniec musim vacsinou aj tak ruky pridat, kedze je dooooost obdareny, ale zvykla som si napriklad, ze si ho "nepodvihujem" do urovne mojej hlavy, ale skratka ja sa naklonim presne tak, ako je to prirodzene, ked ho ma stoporeny, cize s nim minimalne hybem do stran :) neviem, ci rozumiete, ale z toho sa tiez dost zvykne rozplyvat

jela.

no ak je ti to nepríjemné, nenúť sa. Veď oralny sex robi len 30 % partnerstiev. / no neviem, teraz ma napadlo že , myslíte si, že taketo robili aj naši starí rodičia alebo rodičia?/ Aj mne to prvý krát bolo divné, ale ak ho milujem a robí mu to dobre tak to robím. a už je to super.
Najprv ho len líž jazykom, rukou chod hore a dole, hraj sa s vajíčkami. potom si ho daj do úst a rob to dnu a von a pritom trošku saj. Pozor na zuby, tie schovaj. a nedja si ho hlboko do ust, lebo ta napne na vracanie. to je reflex. Tak hlboko to vedia dať asi len pornohviezdy. veď nech nam napíšu chalani čo sa im pači a čo by chceli na orali vyskušať. aj ja sa rada priučím. vopred vdaka.

lovegirl

..ludia...viem ze je to smiesne,ale este som nerobila nikdy oral..je mi to aj trochu neprijemne, ale chcela by som potesit priatela a skusit to..viete mi niekto poradit ako ist na to ????Prosim..

kkq

alebo ešte jedna rada, keď to na neho prichádza, venuj sa jeho, poviem to hnusne, vajiciam, je to rovnako príjemné ale nespraví sa pri tom. No aspon čo sa týka mňa.

kkq

súhlasím s jelou, ja sa tiež niekedy odtiahnem, keď sa mi tam priateľka či i len rukou priblíži, a poviem, že ak chce so mna ešte niečo mať, tak nech je opatrná :) , niekedy sa na to vykašle a aj tak tam ide, a povie, že ona ho ešte preberie aj druhý krát, takže žiadny problém. No ale keď sa jej ho nechce preberať,je z tých lenivejších, tak ma poslúchne, ja sa s ňou hrám, mne stačí teoreticky aj toto, keď ju robím prstami a ona mi dychčí do uška, no pohoda, ona sa hrá s tým mojím,no keď sa odtiahnem, tak vie, že na chvíľu musí prestať, no a po chvíľi je tam zas. :-)

jela

Ewa ak mužovi na žene zaleží, a nie je sebec a nemyslí len na vlastné potešenie, tak ano odmietne oral. moj priateľ je tiež niekedy taky vzrušený, že sa ho nemožem ani dotknuť. odtiahne sa venuje sa len mne. A potom ideme na samotný akt. Mam vyskúšane, že som mu oral robila nasilu aj ked nechcel, tak po vniknutí spravil 3 pohyby a bolo po všetkom. A neboj určite ho robíš dobre, len asi ťa miluje a myslí hlavne na teba. Co by za takého priateľa dali iné ženy. Ale som zvedavá aj na ine reakcie. Dik