Detoxikácia - klistýr - ako?

Príspevok v téme: Detoxikácia - klistýr - ako?
kamoska

Čítam Malachova - Totálna detoxikácia a ten tam odporúča ako prvý stupeň detoxikácie - prečistenie hrubého čreva - týždeň večer klistýr - potom každý druhý deň.....píše sa tam, že na klistýr sa má použiť až 1 liter buď vlastného moču alebo len slanej vody. Ja znesiem iba 0,5 litra, iba to sa mi podarí udržať v sebe 5-15 minut....ak si dam celý liter, v momente to ide von....čo s tým? stačí ak to budem robiť iba s 0,5 litra?? prečistí ma to dostatočne?

lucka963

ahojte ja by som si chcela urobit detoxikaciu a mozno polozim teraz trapnu otazku ale co to je vlastne ten klistyr ako?? lebo nikde sa to nemozem docitat a kde to dostanem?

rene

Dobri vecer prajem prosim vas ak niekto ma skusenost zo zapalom hrubeho creva budte taky dobri a poradte mi s cim sa to da dobre liecit okrem toho co vam predpise doktor alebo co je naj ucinnejsie verim ze su taky co sa stoho vyliecili dakujem .

mira

Namáčam pšenicu, raž, ovos, kukuričnú krupicu deň vopred, pohanku ryžu natural,pšeno netreba namáčať. Varím pšeno 2O min, pohanku kratšie, ryžu aspoň 5O min , ovos pšenicu, raž krúpy vyše hodiny, pšenicu i 2 hod. domakka. Výborné sú kaše s pomerom vody a zrna do lO : l varené i niekoľko hodín. Sú lahodné a chutné.Ochutím na začiatku pár znkami morskej soli.Može sa použiť i morská riasa.
Možeš si zrno natlakovať v tlakovom hrnci, nechť v noci v teple, napr. zabalené v deke a ráno dovariť, ušetríš čas a je to dobé. Pri varení sa zrno nemieša, ináč by sa začalo pripaľovať.Výnimkou je kukuričná krupica, korá sa može zlepovať.

kamoska

a ako dlho ich predtým namáčaš tie zrná? lebo ja som si dakedy cez noc nechala napučaš pšenicu a až potom som ju varila a jedla s ryžou, alebo šošovicou

mira

Obilné zrná varím domäkka, neuvarené sú ťažko stráviteľné. Nestratia vitamíny, minerály ani vitálnu energiu, tá sa varením ešte zvýši.
Prípadne používam kvások, z toho koláč, placky, knedlíky a ešte cestoviny celozrnné.
Naklíčené zrná použijem občas na prípravu sladkej kaše - naklíčené zrná predtrávia obilninu a uvoľnia sladkú chuť.

kamoska

No som stále unavená, ale vždy som to pripisovala iba tomu, že mám "slušnú" nadváhu. A neodpovedala si mi na tie obilné zrná....varíš ich?

mira

Neviem, či sa zisťuje pH v oblasti čreva.
Prekyselenie organizmu sa prejavuje navonok podľa stavu pokožky. Ak nie je normálne svetlá a inej ako broskyňovej farby : ak je bledá alebo šedá, žltavá, hnedastá, modročervená, zelenkavá. Ak máš veľké póry, zvýšené vylučovanie mazu, celulitídu.
Ďalej ak si uvanená, podráždená, povlak a zápach z úst, problémy s nechtami a vlasmi.

face of agony

Iwana, ja si to robim sama s takou malou gumenou "hruskou". Dam si tam roztok, koniec si natriem olejom a ficim :-P Je to uplne jednoduche.

kamoska

áno sami sebe...v lekárňach dostať k tomu "náradíčko". No zmäkčovanie som asi podcenila, lebo chodím pravideln raz do týždňa do sauny, tak som myslela , že to stačí....ale včera som si urobila horúci kúpeľ a potom s tou soľou a včera mi prvýkrát bolo potom tak zle ako pri hnačke...preto som sa dnes pýtala že či je to OK.